Mikor eshetek teherbe, ha most abbahagynám a fogamzásgátló szedését? Mikor lenne biztonságos a baba számára? Mennyivel hamarabb érdemes abbahagyni a bogyó szedését?
Figyelt kérdés
2008. szept. 17. 01:59
1/5 anonim válasza:
Változó mikor esel teherbe. VAn aki rögtön a bogyó abbahagyása után, van aki rá két évre. Nekem a doki azt mondta várjuk 3 hónapot, mielőtt élesben próbálkozunk.
2/5 anonim válasza:
Én amikor abbahagytam, utána a második hónapban már terhes lettem. Azóta a lányom 6 éves, és egészséges.
Sok sikert.
3/5 anonim válasza:
Állítólag gyogyszer elhagyása után nagyobb az esély a teherbe esésre! Nem kell várni mert nagyon kevés a hormon már ezekben a gyógyszerekben,úgyhogy mindent bele!! Tapasztalat! :)
4/5 anonim válasza:
Szia! Mi a párommal,miután abbahagytam a tablettát egyből próbálkoztunk, de sajna, csak a 6. hónapban sikerült. ez szervezet függő. valaki már az első hónapban terhes lesz, valakinek, meg nagyon sokára sikerül. Én kértem nőgyógyásztól tanácsot, és ő azt mondta, hogy nem kell várni, mivel a tabletta, nem okoz meddőséget, és nem lesz baja annak a babának sem, aki már az első hónapban összejön. a mai tabletták, már tényleg kevés hormont tartalmaznak, és nem lesz gond. Próbálkozzatok nyugodtan, már az elejétől. Üdv. 6 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
A mai tabletták elhagyása után már nem kell várni, hogy kiürüljön a szervezetből, rögtön lehet próbálkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!