Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek gond lehet ? 1...

Szerintetek gond lehet ? 1 hét múlva kellene megjönnie a havinak.

Figyelt kérdés
Ma volt az első alkalom hogy le feküdtem bárkivel is. Lassan 20 éves vagyok, a párom aktus közben szólt hogy kiveszi mert el fog menni de mikor kivette már el volt mentve, picit beszélgettünk és feltűnt neki hogy alul ki folyt eléggé a sperma a gumibol, most eléggé parázom hogy belém is juthatott
tegnap 21:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem sürgösen irass fel 72 órás tablettát (legkésöbb holnap), ha nem akarsz gyereket
tegnap 21:39
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Tuti jutott beléd is. Ha nem akarsz gyereket, akkor irány a nődoki a 72 órás tablettáért. Olcsóbb és kevésbé megalázó, mint egy abortusz.
tegnap 21:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen az lesz. Most mondta hogy ki vette és akkor ment el egyből viszont nem tudom mennyire bizhatok benne
tegnap 21:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hat kifolyt vagy nem? Ha kifolyt az baj. Bar ezt nem tudom, higy csinaltatok.. es igen, ha kerul beled sperma, akkor van esely terhssegre. Tok mindegy h 1% vagy 20% van esely. Merlegelj. Ha tuti h kifolyt, akkor tetelezzuk fel, hogy szabalyos ciklus eseten mar tul vagy az ovilacion. Ha tul vagy nem lehetsz terhes. De persze, mint minden nonel barmikor epp lehet nalad is pont most kis keses.. a pakliban benne van. Ha szabalytalan a ciklusod akkor kb nincs is mit ragozni. Vegigstresszeled az 1 hetet, a szressztol valószínűleg kesik 2-3 napot, addig 6x ajulsz el mert a premens tunetekre beparazod hogy terhes vagy.

A masik, hogy veszel be esemeny utanit es biztosra mesz, tudatában annak, hogy egy jo tokon rugas a hormonkra nezve, de az egyetlen biztositek h nem leszel terhes

tegnap 21:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Idézem őt, “ 100% , hogy kint mentem el mert láttam ahogy megtelik vele az óvszer “
tegnap 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

Te tudod, neked mi a lényeg. Ha garantáltan nem akarsz terhes lenni, akkor feliratsz gyógyszert, ha elhiszed, amit utólag mond és kockáztatsz, akkor nem kell, de úgy meg minden gond nélkül lehetsz terhes.

Én a tablettát választanám, nem szeretem az orosz rulettet

tegnap 21:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Persze reggel első dolgom lesz az.
tegnap 21:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még egy: semmi esetre se hagyd, hogy elküldjenek recept nélkül, erre ugyanis nincs joguk,
tegnap 22:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Amit én értettem a leírásból az az hogy gumiban szexeltetek, de még így is megszakítással és a gumiban lankadt le neki, emiatt kifolyt a tövénél. Az nem jut be így ahova kell. Nem leszel ettől terhes. Ha ez történt én nem bombáznám magam hormonokkal...
tegnap 22:07
 10/11 A kérdező kommentje:
9-es, hat igazából igen gumiban történt de mikor kivette és ra pillantottam láttam azt hogy már el ment. Így azt hittem hogy meg bennem ment el.. viszont most így utólag ahogy megkérdeztem azt mondta hogy látta ahogy elmegy és 100% hogy nem bennem. Ezért nem tudom! Felek hogy mi van ha csak ezt úgy mondja és meg azután volt egy két loket, arra is gondoltam viszont hogy mi van ha az az én nedvem
tegnap 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!