Szerintetek gond lehet ? 1 hét múlva kellene megjönnie a havinak.
Hat kifolyt vagy nem? Ha kifolyt az baj. Bar ezt nem tudom, higy csinaltatok.. es igen, ha kerul beled sperma, akkor van esely terhssegre. Tok mindegy h 1% vagy 20% van esely. Merlegelj. Ha tuti h kifolyt, akkor tetelezzuk fel, hogy szabalyos ciklus eseten mar tul vagy az ovilacion. Ha tul vagy nem lehetsz terhes. De persze, mint minden nonel barmikor epp lehet nalad is pont most kis keses.. a pakliban benne van. Ha szabalytalan a ciklusod akkor kb nincs is mit ragozni. Vegigstresszeled az 1 hetet, a szressztol valószínűleg kesik 2-3 napot, addig 6x ajulsz el mert a premens tunetekre beparazod hogy terhes vagy.
A masik, hogy veszel be esemeny utanit es biztosra mesz, tudatában annak, hogy egy jo tokon rugas a hormonkra nezve, de az egyetlen biztositek h nem leszel terhes
Te tudod, neked mi a lényeg. Ha garantáltan nem akarsz terhes lenni, akkor feliratsz gyógyszert, ha elhiszed, amit utólag mond és kockáztatsz, akkor nem kell, de úgy meg minden gond nélkül lehetsz terhes.
Én a tablettát választanám, nem szeretem az orosz rulettet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!