Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ránéznétek erre a tesztre? Ma...

Ránéznétek erre a tesztre? Ma kellene megjönnie, tehát még nem késik, de valamiért úgy éreztem hogy tesztelnem kell.:))

Figyelt kérdés

Link a teszthez:

[link]

tegnap 07:43
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem halvány, de egyértelmű pozitív, színe is van. Holnap vagy holnapután reggel tesztelj újra, hogy erősödik-e.
tegnap 07:50
 2/32 A kérdező kommentje:
Köszii a véleményt, úgy lesz holnap/holnapután tesztelek még.:)
tegnap 08:02
 3/32 anonim ***** válasza:
74%
Ha ez egy 25-ös érzékenységű, akkor szép bíztató.
tegnap 08:16
 4/32 A kérdező kommentje:
25-ös igen:)
tegnap 08:36
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pozitív, mert látszik és színes is. De nem tudom, mennyire megbízható teszt ez. Sok olyat láttam itt, ami víztől is ilyen. Ha jó teszt, akkor+

Drukkolok!🤞

tegnap 08:58
 6/32 anonim ***** válasza:
76%

és engem, aki ugyanazt mondtam, mint a másik két válaszoló, miért pontoztak vajon le? :D

tegnap 09:00
 7/32 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem negatív. Majd ha konkrétan rózsaszín csík látszik, akkor lesz pozitív.
tegnap 09:01
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

#6! Ez a gyik örök rejtélye. Ne keress benne logikát 😁 Egyébként szerintem egyszerűen azért, mert még csak a te válaszod volt ott, amikor jöttek lepontozni. Nyugi, a következő lepontozó hullámban mi is kapunk😂

tegnap 09:03
 9/32 anonim ***** válasza:

7es vagyok.

Engem pl. nem befolyásol a válaszadásban az,hogy félek a lepontozástól. Kit érdekel? Mi ez,valami verseny? Megkérdezi valaki,hanyadik vagy a toplistán?

Én pl. most ebben a kategóriában a 4. vagyok. Nem kaptam jutalmat. Ennyit erről.

tegnap 09:13
 10/32 anonim ***** válasza:

#9! Én első, és én se, pedig igazán megérdemelném már😂

tegnap 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!