Ránéznétek erre a tesztre? Ma kellene megjönnie, tehát még nem késik, de valamiért úgy éreztem hogy tesztelnem kell.:))
Szerintem pozitív, mert látszik és színes is. De nem tudom, mennyire megbízható teszt ez. Sok olyat láttam itt, ami víztől is ilyen. Ha jó teszt, akkor+
Drukkolok!🤞
és engem, aki ugyanazt mondtam, mint a másik két válaszoló, miért pontoztak vajon le? :D
#6! Ez a gyik örök rejtélye. Ne keress benne logikát 😁 Egyébként szerintem egyszerűen azért, mert még csak a te válaszod volt ott, amikor jöttek lepontozni. Nyugi, a következő lepontozó hullámban mi is kapunk😂
7es vagyok.
Engem pl. nem befolyásol a válaszadásban az,hogy félek a lepontozástól. Kit érdekel? Mi ez,valami verseny? Megkérdezi valaki,hanyadik vagy a toplistán?
Én pl. most ebben a kategóriában a 4. vagyok. Nem kaptam jutalmat. Ennyit erről.
#9! Én első, és én se, pedig igazán megérdemelném már😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!