1x teszteltem csak. Nem kell többször tesztelnem már?
Ha a menzeszem elmaradása után negatív lett a teszt 6napra rá
11-edik napon tartok még mindig nem jött meg.
Akkor ez már fix hogy nincs terhesség?
Nem teszteltem azóta. Egyetlen egyszer csak.
Január közepére kaptam időpontot nőgyógyászhoz
5#
Volt bármiféle tüneted hogy ennyit teszteltél?
Nekem mielőtt azt se tudtam késni fog már rajtam volt a "Mingyárt megjön" érzés
De ez kb 3-4napja elmúlt
Ha változó ciklusaid vannak pl 24-50napos ciklusok, akkor tesztelgetszhetsz. Aktus után 19 nappal tuti biutos a teszt.
Ha fix ciklusaid vannak, akkor szinte kizárt a terhesség, csupán kimaradt az ovu.
Lassan két hete késik, negatív a teszt...akkor ha volt is ovud kb a mensid idejére esett. Így még terhesség esetén is negatív lenne.
8-as csak 6 napra rá lett negatív a tesztje, azóta nem tesztelt. Szóval nem igaz, hogy 2 hete negatív a tesztje. Mert nem tudjuk, mivel nem csinált többet.
Nekem is nagyon görcsölt állandóan a hasam, végig azt hittem, hogy meg fog jönni. Mi próbálkoztunk és szerettünk volna babát és a teszteken is az van, ha még mindig nem jön meg és negatív a teszt (asszem 72 óra) múlva tesztelj újra. Ezért 3 naponta teszteltem és jött is a pozitiv teszt. Későn volt az ovum, későn fogant a baba.
Előszokott fordulni késés, de max 2-3nap..
De egyébként az aktus óta letelt a 20nap.
Akkor ez már tuti biztos a teszt amit csinàltam amikor 6napja késett? 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!