Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1x teszteltem csak. Nem...

1x teszteltem csak. Nem kell többször tesztelnem már?

Figyelt kérdés

Ha a menzeszem elmaradása után negatív lett a teszt 6napra rá

11-edik napon tartok még mindig nem jött meg.

Akkor ez már fix hogy nincs terhesség?

nov. 26. 14:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
Igen
nov. 26. 15:01
 2/17 anonim ***** válasza:
55%
Igen, felesleges tesztelni.
nov. 26. 15:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha azóta nem teszteltél, akkor tesztelj még egyet. Ha folyamatosan tesztelt és végig negatív, akkor valóban nagy valószínűséggel nem vagy terhes.
nov. 26. 15:22
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem teszteltem azóta. Egyetlen egyszer csak.

Január közepére kaptam időpontot nőgyógyászhoz

nov. 26. 15:23
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer teszteltél és azt is 5 napja és azóta se jött meg, akkor mindenképpen tesztelj még egyet! Nekem is másfél héttel később mutatta csak ki a teszt. Ma már 30. hetes kismama vagyok. Január közepe még nagyon messze van, teszt pedig nem áll semmiből.
nov. 26. 15:26
 6/17 A kérdező kommentje:

5#

Volt bármiféle tüneted hogy ennyit teszteltél?

Nekem mielőtt azt se tudtam késni fog már rajtam volt a "Mingyárt megjön" érzés

De ez kb 3-4napja elmúlt

nov. 26. 15:33
 7/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok egyébként!! :)
nov. 26. 15:33
 8/17 anonim ***** válasza:
60%

Ha változó ciklusaid vannak pl 24-50napos ciklusok, akkor tesztelgetszhetsz. Aktus után 19 nappal tuti biutos a teszt.

Ha fix ciklusaid vannak, akkor szinte kizárt a terhesség, csupán kimaradt az ovu.

Lassan két hete késik, negatív a teszt...akkor ha volt is ovud kb a mensid idejére esett. Így még terhesség esetén is negatív lenne.

nov. 26. 15:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

8-as csak 6 napra rá lett negatív a tesztje, azóta nem tesztelt. Szóval nem igaz, hogy 2 hete negatív a tesztje. Mert nem tudjuk, mivel nem csinált többet.

Nekem is nagyon görcsölt állandóan a hasam, végig azt hittem, hogy meg fog jönni. Mi próbálkoztunk és szerettünk volna babát és a teszteken is az van, ha még mindig nem jön meg és negatív a teszt (asszem 72 óra) múlva tesztelj újra. Ezért 3 naponta teszteltem és jött is a pozitiv teszt. Későn volt az ovum, későn fogant a baba.

nov. 26. 15:42
 10/17 A kérdező kommentje:

Előszokott fordulni késés, de max 2-3nap..

De egyébként az aktus óta letelt a 20nap.

Akkor ez már tuti biztos a teszt amit csinàltam amikor 6napja késett? 🙂

nov. 26. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!