Többször is teszteltem, a teszt negatív, de késik a menstruációm. Szerintetek terhes lehetek-e?
Ha aktustol számítva a 14. Nap után végzett teszt negatív, akkor el lehet engedni.
Mondanám, hogy ezt is elengedheted, de ha mensi előtt mondjuk egy héttel volt az együttlét, és épp akkor volt p. é.-d, akkor simán lehetsz akár terhes is, és azt még a teszt most nem mutatja ki.
Ha egy hét múlva se jön meg, akkor tesztelj újra.
Igen, az ovulációmtól már 17 nap telt el. Lehetséges hogy annyira rágörcsölök, hogy már a stressz miatt késik.
Annyi hogy fel vagyok puffadva illetve sûrübben járok pisilni, de ezek sûrün elôfordulnak nálam menstruáció elôtt.
Köszönöm a válaszokat és jelentkezek majd az update-tel :)
Sziasztok!
Én azért nem teljesen engedném el, hiszen mindenkinek más ütemben és mértékben választódik ki a HCG a vizeletében.
Két nap múlva reggeli első vizeletből tesztelnék újra.
Ez az elsô hónap, hogy próbálkozunk. Elôtte nem szedtem tablettát. Óvszert használtunk.
Annyira idegesitô mert az alhasam el kezdett kigömbölyödni, mint a menstruàció elôtt. Pontosan tudom hogy egy pár hetes babánál nem ekkora. Egyszerüen nem értem, hogy akkor miért nem jön meg. Egyszerübb lenne és akkor nem stresszelnék, mert majd akkor a jövô hónapban újra fogjuk próbálni, de ez a bizonytalanság hogy talán igen vagy talán nem, ez kikészít. Erre esetleg valami tipp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!