Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Többször is teszteltem, a...

Többször is teszteltem, a teszt negatív, de késik a menstruációm. Szerintetek terhes lehetek-e?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Próbálkozunk babával, ez az elsô hónap. A menstruációm egy napot késik, tegnap mikor meg kellett volna jönnie teszteltem 2x is. Mind a kettô negatív lett. Szerintetek engedjem el ezt a hónapot és reménykedjek a következôben vagy még van rá lehetôség hogy még is az vagyok?

2021. okt. 28. 07:17
1 2
 11/16 anonim válasza:

Szia! Szerintem még reménykedhetsz, ugyanis nekem az első terhességemnél a kisfiamat csak a 6.terhességi héten mutatta ki a teszt.

Egyébként ma 3. napja késik a menzeszem,eddig negatívak lettek a tesztjeim. Reménykedem, hogy csak ismételten későn fogja kimutatni a teszt a terhességet. :)

2021. okt. 29. 12:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez fura hogy még mindig nem jött meg.Nem görcsölcs vagy nincs valami előjele hogy meg akar jönni?

Miért nem mégy el hcg vérvételre?Sokkal egyszerűbb és gyorsabb és biztos volna az eredmény.Nem is drága 4-5000 Ft-ból meg is van és 1000% az eredmény hiba lehetőség nélkül.Én így csinálnám minthogy otthoni tesztekkel idegeskedjek

2021. okt. 29. 12:45
 13/16 anonim válasza:

Néha görcsölök, az is enyhe. Ami fura, hogy (és őszintén szólva már nem emlékszem, hogy az előző terhességemnél így volt-e, de menzesz előtt nem szokott lenni) minimális fehér folyásom van.

Még várok pár napot, bízom benne, hogy addig eldől vagy így vagy úgy. 🤷‍♀️🙂

2021. okt. 29. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező nálad mi a helyzet?Görcsök vagy valami?
2021. okt. 29. 13:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia, nekem az elmaradt menstruáció utàni 8.napon lett először pozitív a teszt, biztosan később volt peteérésem, azt sosem tudtam, és nem is teszteltem ovulációs teszttel. Én az első 1-3 hónapban annyira puffadtam, hogy a terhesség előtti nadrágjaim mind kényelmetlenek voltak, pedig az első trimeszterben 3 kilót híztam csak. Szóval az sem feltétlenül a menstruáció előjele, nekem még görcsölgetett is a hasam. De persze sokaknak nem sikerül elsőre, ez tök normális, nekünk is második hónapban jött össze, pedig egészségesek vagyunk, és nekünk még szerencsénk volt, sok egészséges pár a környezetünkben több hónapja próbálkozik. De a rágörcsölés csak ront a helyzeten, hidd el, ha nem parázol rá, jönni fog ő magától hamar. Majd írd meg mi a helyzet veled😊
2021. okt. 29. 18:44
 16/16 A kérdező kommentje:
A hasam nem görcsöl, teljesen normális. De balószínüleg elmegyek egy vérvételre, itt az $100-ba kerül, de akkor kifizetem. Ennyit megér a nyugalmam
2021. okt. 30. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!