1x teszteltem csak. Nem kell többször tesztelnem már?
Figyelt kérdés
Ha a menzeszem elmaradása után negatív lett a teszt 6napra rá
11-edik napon tartok még mindig nem jött meg.
Akkor ez már fix hogy nincs terhesség?
nov. 26. 14:53
11/17 A kérdező kommentje:
Hát nekem így már semmi tünetem nincs
Max fáradtabb vagyok de ez tudom sok mindennek a tünete lehet
nov. 26. 15:47
12/17 anonim válasza:
Ha 20 nappal aktus után negatív volt a teszt akkor az 100%.
Azóta nem voltatok együtt?
13/17 A kérdező kommentje:
Nem.
nov. 26. 15:52
14/17 anonim válasza:
Megint csak az én példámat tudom mondani. Május 18-án voltunk együtt és június 3-tól késett csak június közepén lett pozitív a tesztem. Egy hónapra rá, hogy az aktus volt. Sokszor ilyenkor még akár 5 nap is lehet mire beágyazódik.
Csinálj egy tesztet, már nem drága és pikk-pakk megvan az a tuti.
15/17 anonim válasza:
Amit én vettem tesztet, az azt írta hogy ha negatív de nem jön meg akkor egy hét múlva ismételni kell. A te esetedben valószínűtlen a terhesség de azért én ellőnék még egy tesztet pár nap múlva.
16/17 anonim válasza:
Nagyobb az esély arra, hogy nem vagy terhes. De ha megnyugtat, csinálj még egy tesztet, ártani nem árt.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat!
Hmm nemtudom, várok még
1hetet ha utána sem jön meg lehet tesztelek egyet.
nov. 27. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!