Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ránéznétek erre a tesztre? Ma...

Ránéznétek erre a tesztre? Ma kellene megjönnie, tehát még nem késik, de valamiért úgy éreztem hogy tesztelnem kell.:))

Figyelt kérdés

Link a teszthez:

[link]

jan. 29. 07:43
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
jan. 30. 04:49
 22/39 A kérdező kommentje:

Na bocsi bénázok, itt a jó link:

[link]

jan. 30. 04:51
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Saknos egyik link sem jó.
jan. 30. 06:47
 24/39 anonim ***** válasza:

Az első linken van kép, de alig látszik, olyan pici/pixeles. A második link az, ahol feltölteni lehet a képet...

jan. 30. 06:52
 25/39 A kérdező kommentje:

Najooo:)) hajnal volt nagyon úgy látom:))

[link]

Igy okés?

jan. 30. 07:14
 26/39 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitív , nekem is ilyen volt , rá ket napra megismételtem és láss csodát , pozitív lett :).
jan. 30. 07:38
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok

Az első teszted egyértelmű lett a képet se kellett nagyítani. A mai viszont halványabb és nagyon keresni kellett. De ez az elején még beleférhet. Holnap egyértelmű pozit kell kapj, ha nem lesz az, akkor lehet csak kémiai. De ne legyen igazam.

Szorítok!

jan. 30. 08:45
 28/39 A kérdező kommentje:
Köszii csajok, holnap még tesztelek!:) azt a kis befolyást, elkenődést nem értettem a tesztnél, az legelső pozin nem volt ilyen:/
jan. 30. 08:54
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
A mai sajnos semmit sem látni :(
jan. 30. 09:57
 30/39 anonim ***** válasza:
A mai teljesen negatív...
jan. 30. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.