Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ránéznétek erre a tesztre? Ma...

Ránéznétek erre a tesztre? Ma kellene megjönnie, tehát még nem késik, de valamiért úgy éreztem hogy tesztelnem kell.:))

Figyelt kérdés

Link a teszthez:

[link]

tegnap 07:43
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Kösziii nektek a válaszokat! Számomra minden válasz hasznos volt szóval ✅ kapott tőlem mindenki!:) 🤗 Itt nálunk ez egy megbízható teszt, de nyilván tesztelek még később és úgy lesz biztosabb:)
tegnap 09:23
 12/32 anonim ***** válasza:
7-es, amúgy tök egyértelműen két csíkos a teszt. Az pedig a tesztek tájékoztatójában is benne van, hogy mindegy milyen erős a csík, ha ott a T csík akkor az bizony pozitív. Az más kérdés, hogy nem jelenti, hogy meg is marad. De nem várt előtt a 25-ös tesztek, bizony így szoktak kinézni. Még csak keresni sem kellett, telefonon és laptopon is ott a csík. Telefonon még a színe is látszik. Nem tudom neked ez miért negatív.
tegnap 10:08
 13/32 anonim ***** válasza:
37%

12!

Azért, mert nekem egy pozitív teszt olyan, amire nem kell a gyk-n rákerdezni.

Én is vártam 1.5 évig,hogy teherbe essek. Szóval tudom milyen.

tegnap 10:53
 14/32 A kérdező kommentje:
Igazából annyira izgulok és annyira rápörögtem a dologra, hogy kellett más megerősítése is:)) mi is majd. 1,5 várjuk a szivárvány babánkat, szóval tudom, hogy az is opció, hogy nem marad itt velünk:/ de tesztelek holnap reggel és azt is megmutizom a fejlemény érdekében:)
tegnap 10:58
 15/32 anonim ***** válasza:

[link]

Tavaly március… Itt vigyorog az ölemben a 7 hetes kis negatívom 😂

tegnap 11:03
 16/32 A kérdező kommentje:
15-ös dejoooo, gratulálok!🤗
tegnap 11:41
 17/32 anonim ***** válasza:
#13! Még szerencse, hogy nekem nem. Még most se tudnám, hogy terhes vagyok, pedig 5hónapja megszültem🤣 40ezres hcg-nél lett egyértelmű+, a tízes!, amit emlékbe csináltam. Ha az előzőeket negatívnak veszem, többet nem is tesztelek, mert véreztem is.(Hematóma miatt)
tegnap 11:53
 18/32 anonim ***** válasza:
52%

7!

Két ilyen "negatív" tesztből 2 lányom született 🙈🤣

tegnap 12:35
 19/32 anonim válasza:
Ugyanilyenem volt... ikreim lettek :)
tegnap 13:53
 20/32 A kérdező kommentje:

filename=329IMG_4442.jpeg

Itt a ma reggeli tesztem, nem is akarom írni hogy én halványan látom, mert szerintem hibás a teszt/vagy én áztattam el? Nem tudom hogy ott a felső részén mi az a “befolyás” :/

Holnap reggel csinálok egy digitálisat:) Menstruáció sehol, ma hajnalban iszonyat fejfájásra és hányingerre keltem, ami a tegnapi napon is jött-ment.

ma 04:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!