Milyen tesztet ajánlanátok, és szerintetek mikor kéne tesztelnem?
Először is, nem akarok még gyereket. 20 éves vagyok, bő 2 éves kapcsolatban, úgyhogy még ez odébb van nekem.
Viszont, úgy alakult, hogy most eléggé tartok attól, hogy mi van, ha teherbe estem. Akkor is, ha nincs rá sokkal több esély, mint máskor.
Ma, vagy holnap kéne megjönnie, az ovulációmat 2-a körülre helyezném el, de ez inkább csak számolás alapján, mert nem vezetek ilyesmiről naplót, és nem is szoktam ezt tesztekkel ellenőrizni. 8-án voltunk együtt a barátommal, óvszerrel védekeztünk, nem is szakadt el, vagy ilyesmi. Viszont lehetséges, hogy úgy nyúlt bele a hüvelyembe, hogy a keze nem volt "tiszta", ezt úgy értve, hogy azzal szedte le a használt óvszert.
Tudom, hogy nem a legtermékenyebb időszakomban voltam, és ez nem is olyan direkt kontakt, de bennem van a stressz, még akkor is, ha tudom, hogy sokak űgy sem esnek teherbe, hogy ez lenne a céljuk.
Kicsit fáj az alhasam, nem tudom, hogy ez pms, vagy valami más lesz. Egyébként nem tapasztaltam nagyon sok változást.
Azt is tudom, hogy a stressz miatt is elcsúszhat a ciklus, és most így a vizsgaidőszak közepén nem vagyok a legnyugodtabb, meg bejött ez a stresszfaktor is az életembe. Ha nem jön meg időben, akkor még jobban stresszelni fogok, tiszta ördögi kör.
Így hát önmagam megnyugtatására elhatároztam, hogy ha nem jön meg a napokban, veszek egy tesztet, de még sosem volt szükségem ilyesmire, így nem tudom, melyek a megbízhatóbbat. Meg alapvetően az van, hogy az elmaradt menstruáció napján már kb biztos eredményt ad, de ezt úgy, hogy előtte két héttel történt a potenciális teherbeesés, míg az esetemben csak egy hét telt el azóta, és emiatt megint csak elbizonytalanodtam.
Köszönöm, ha elolvastad, vagy segítesz, és bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de kicsit jólesett kiírni magamból az aggodalmaimat.
Ha másodika volt ovu, akkor inkább csütörtökön-pénteken jönne meg legkésőbb.
Akkor már simán tesztelhetsz.
Egyébként ha nem tudod a ciklusod, aktus után 18.napon már tutira hihetsz a tesztnek.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Azt még hozzátenném, hogy 24-5 naposak általában a ciklusaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!