Érdemes már tesztelnem? Milyen tesztet vegyek?
Figyelt kérdés
Január 10-e körül voltunk együtt a párommal többször is (a naptáram szerint ez pont beleesett az ovuba) óvszer nélkül, de nem ment el bennem. Időközben sajnos antibiotikumot kellett szednem, ami még hüvelyflóra-visszaállító mellett is gombát okozott, voltam orvosnál, de mivel már 3 napja késik az eddig tűpontos menstruációm, nem akartam elkezdeni a kúpos kezelést, mert a vérzés miatt bármikor abba kellett volna hagynom. De nekem gyanús ez a hallgatás a testem felől, már a menstruációt megelőző héten is jelentkeznek bizonyos “tünetek” mint például fokozott étvágy, mellfeszülés, orgazmust követő enyhe görcsök. Szóval nem értem. Mindenképpen érdemes tesztelnem, vagy a fertőzés miatt késik? A baba nem lenne probléma, örülnénk neki annak ellenére, hogy még kis ideig vártunk volna vele. 24/N2022. jan. 27. 21:48
1/4 anonim válasza:
Esély mindig van a babára de szerintem most inkább az antibiotikum miatt késik
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Titkon egy picit szomorú lennék, ha tényleg csak az antibiotikum miatt késik. :) De azért egy tesztet mindenképpen megér, még sosem teszteltem.
2022. jan. 27. 21:55
3/4 A kérdező kommentje:
Legalább mire odakerülök, rutinom is lesz :D
2022. jan. 27. 21:56
4/4 anonim válasza:
Ha késik tesztelhetsz bármikor, mutatja mi a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!