Jövő hét vasárnap kellene megjönnie de hát nem bírtam kivárni hogy ne teszteljek és ilyen lett 🙏🥺 Szerintetek?
Kérdező gratulálok a teszthez, remélem minden rendben lesz veletek!
Ne törődj ezekkel a negatív emberekkel, amikor én raktam fel tesztet hasonló válaszokat kaptam. Nem értem amúgy, hogy az aki nem kiváncsi rá, meg hülyeségnek tartja egyáltalán minek olvassa el a kérdést?😅
Ezzel a nem várt napján teszteléssel meg vagytok áldva komolyan...
Hát képzeljétek én megvártam a napját legutóbb, lett is szép pozitív tesztem majd 1.5 hét múlva elment a baba. Van akinek jól esik még akkor is a pozitív teszt ha utána végül mégsem sikerül. Én pl. ezzel a teszttel megúsztam egy petevezető átjárhatóságit.
Szóval ezzel a végtelenül hosszú kommenttel csak annyit szerettem volna elérni, hogy legyünk már egy kicsit empatikusabbak egymással. Vannak azok a kérdések amik a alatt megértem ha szörnyülködtök, de szerintem ez pont nem az a kategória volt.
Tartsatok egy kis önvizsgálatot néha!
Utolsó kommentelő neked tényleg köszönöm szépen hogy le írtad a 100% lévő igazságot ! Nem értem hogy miért kell egyből ítélkezni meg egyből támadni a másikat mert mer kérdezni 🥺
Illetve hogy sok jót kívántál,hát remélem így lesz de valamiért ma reggel úgy keltem hogy nem jó érzésekkel de remélem ez változni fog a napokban 🥺🥰
Szerintem meg jó,hogy felrakta megkérdezni!
Nekem is volt egy ugyanilyen tesztem, ugyanez a márka, ugyanilyen fura félig halvány vonallal. Én sem tudtam eldönteni,hogy rossz a teszt,vagy valami készülődik.
Nekem sajnos másnap megjött, így a mai napig nem tudom,hogy a teszt volt-e rossz.
Szívből kívánom,hogy kisbabád legyen, és nena teszt verjen át!
Mi már régóta próbálkozunk, teljesen megértelek,hogy hamar tudni szeretnéd,vajon sikerült-e!
Várom,hogy kiderüljön,hogy babás vagy-e, talán nekem is ad egy kis reményt,hogy az a teszt talán nálam is pozitív volt ..annak ellenére,hogy másnap megjött..
Drukkolok nagyon!
Csajok még nem jöttek meg a tesztek így nem tudok még konkrétan mit mondani !
De ma olyan érzésem van mintha lázas lennék de nem vagyok az csak ilyen hő ingadozásaim vannak ,az jelenthet jót? 🥺
Terhesség esetén emelkedett a testhőmérséklet. Én pl állandóan fáztam az elején 😅
22:51 / 17! Te hogy mersz ilyet leírni? Máshol trollkodj!
Gratulálok a teszthez, drukkolok :)
Tényleg köszönöm szépen nektek akik itt vagytok és támogatók és drukkoltok ❤️🥺
Na már le ment a hőm 35,3 ra 🙏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!