Jövő hét vasárnap kellene megjönnie de hát nem bírtam kivárni hogy ne teszteljek és ilyen lett 🙏🥺 Szerintetek?
Még eppen csak beledélveztek, nincs es nem is lehet terhessegi tuneted.
2-3 hetes terhesseget nem fogsz eszlelni magadon. Amiket irtal siman lehet PMS tunet vagy kepzelet mert nagyon terhes akarsz lenni.
Felesleges ezzkkel a nem letezo terhessegi tuneteiddel idegesiteni magad.
Hát csillagom az éppen belém élveztek az igen igen messze van mert a párom éppen hogy 3 hete kint van külföldön így az éppen nem aktuális,de majd amikor belém élvez csak neked le írom jó 😁😄🖕
A másik ne legyél már te olyan okos itt jó ? Azt lehet a te kérdésed a legtöbb ebben a témában 🖕🤣 Vagy esetleg nőgyógyász az urad hogy ilyen okos vagy ?
Na aludj egyett okoska
53) ide hát ,az ilyen nőknek unalmas az életük és fel járnak okoskodni,meg kötekedni mert azt hiszik ezzel valakik azt közben nem ,sőt én szerintem őket minősíti ez a viselkedés!
Csak azt nem nézzik hogy ezzel mást lehet megbántanak
Mokor tesztelsz?
Mert ha az + volt 4 nap alatt teljesen láthatónak kell mostmár lenni, ha ugyan olyan akkor csak a teszt vacak, ami erről a fajtáról elmondható, rengeteg van itt az oldalon ennél jóval erősebben 2 csíkos, de minden más teszt negatív és a vége mensi.
Tesztelj újra az már kb biztosat mutat
Hagyjuk mar milyen tunetei lehetnenek 3 hetes terhesen 🤣🤣🤣
Es ilyen ostoba emberek szaporodnak. Gyereketeknek is ilyen baromsagokat tanitotok.
3 hetes terhesseg az semmi. Nem okoz tuneteket plane nem a fent felsoroltakat.
60-as
Kár, hogy a te szüleid szaporodtak és ráadásnak még a biológia órákat is kihagytad.
Onnantól, hogy van hcg lehet bármilyen terhességi tünete. Értjük és látjuk, hogy egy gyökér vagy, de minek hívod rá fel a figyelmet többszörösen?😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!