Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódási vérzés lehet? 11...

Beágyazódási vérzés lehet? 11 dpo-n vagyok ma

Figyelt kérdés
9én volt pozitív az ovulációs teszem, most szombatra vagy vasárnapra nem várom. Semmi tünetem nincs (menstruáció előtt sem szokott) csak most este, pisilés után enyhén barnás volt a wc papír. Több mint 1 éve próbálkozunk még soha nem volt ilyen (előtte sem)
tegnap 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Én nem gondolom, mert 6-8dpo-n szokott lenni a beágyazódás. 11.dpo-n már a kismamák 95%-a pozit tesztel 10-es teszttel.

Persze remény mindig van, nálam 10.dpon minden alkalommal pozi lett a teszt, kémiai terhesség esetén is. 4 elindult terhességem volt ebből egyszer volt 7.dpo-n beágyazódási tünetem, nekem az érzés jutott nem a pecsételés.

Amíg nem jön meg van remény, én a magam részéről 12.dpo-n ha negatívat teszteltem, tudtam, hogy nincs baba.

Én a 11.dpo-t már későnek találom egy beágyazódáshoz, de nem lehetetlen....viszont akkor 3nap múlva pozit kell tesztelj.

Azért drukkolok, de még ne éld bele magad.

tegnap 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szombaton vagy vasárnap kéne megjönnie, és csütörtök este barnás a wc papír, én inkább arra gondolnék, hogy most előbb jött meg.
tegnap 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első kommentelő teljesen jól leírta. Beágyazódás nem ebben az időben szokott lenni.

Holnap reggel akár már tesztelhetsz is, ha van 10-es érzékenységű teszted.

Annyi csak, hogy te ma 10 DPO vagy inkább, nem?

Ha február 9-én volt pozitív az ovulációs teszted pozitív, akkor ma 10. DPO van (vagy 9 DPO). Mert a pozitív ovulációs teszttől számítva 24-36 óra a tüszőrepedés, maga az ovuláció.

Azaz nálad vagy február 10-én repedt meg, vagy legkésőbb 11-én reggel.

A pozitív ovulációs teszt napját ne számold még bele a DPO-ba, se a másnapot, a tüszőrepedés napját. Gyakorlatilag a pozitív LH teszt napja a -1 nap, másnap 0. nap, utána kezdődik a DPO számlálás.

Drukkolok, hogy pozitív legyen a teszt!

tegnap 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, a 3-as jól írja, pozi lh teszt a mínusz egy, másnap a nulla és harmadnap az 1.dpo így kell számolni.
tegnap 21:11
 5/6 A kérdező kommentje:
De miért vagy mitől jöhet meg hamarabb ha mindig fix 13 max 14 napos a luteralis fázisom?
ma 05:52
 6/6 anonim ***** válasza:

A maszatolás még nem egyenlő a mensi megjövetelével. A mensi megjövetele a piros vérzéstől van, de pl délután 6 után megjön akkor az még nem a ciklus első napja.

Mensi indulhat maszatolással barnázással ami eltart előtte 2-3napig. Ezt egyébként a leggyakrakbban progeszteron elégtelenség okozza. Kevesebb volt ebben a ciklusban a progi vagy csak hirtelen visszaaesett. Ezért kezdtél maszatolni. Ettől nem jött meg hamarabb csak jelzi a tested, hogy megfog.

Mivel a hormonok változnak, minden ciklus más. A luteális valóban fix. Most ez a ciklus hormonproblémás lett, a következő lehet rendben lesz. Ha az is ilyen lesz, érdemes egy cikluskövetést nézetni hormonokkal.

Még van egy pici remény, hogy esetleg később repedt 1-2nappal a tüsző, de ez valóban elenyésző...

ma 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!