Inszem utáni beagyazódási vérzés lehetett?
Sziasztok!
Múlt hét szerdán volt az első inszeminàcióm. Azóta,1-2 nap kivételével, éreztem enyhe alhasi feszülést, petefészek szurkát, melleim érzékenyek, illetve pár napja olyan mindjárt megjön érzésem van. Igaz, hogy csak 2 napja mérem a hőmet, ami a köv képpen alakul: reggel 36.8, késő du 37, estére 37.2. Igazából nem tudom, hogy ez mennyire releváns infó, vagy hogy az-e egyáltalán.
A mai nap volt egy hirtelen, erős és fájdalmas szúrás az alhasamban, rohantam is a mosdóba. A wc papír enyhén rózsaszínes véres lett, fehérneműn nem látszik semmi. Ez vajon beágyazódás lehetett? Ha igen, mikor teszteljék?
Köszönöm
Lehet. Meg az is lehet, hogy nem.
A hőd semmit nem jelent, pláne, hogy gondolom kapsz progeszteronpótlást. De ha nem, akkor is csak az ovuláció tényét bizonyítja, a terhességre akkor lehet belőle következtetni, ha 17 nap után sem esik le a hő (progeszteronpótlás nélkül, amellett nyilván addig fent marad, amíg szeded).
És akkor kell tesztelni, amikor mondták, jellemzően 14 nappal az inszem után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!