Beágyazódási vérzés lehetett?
Ne kövezzetek meg a kérdésért, előre leszögezem tanultam biológiát, 35 éves vagy, nem tini, nem troll kérdés…
Utolsó menstruációm első napja január 19 volt. A mensi naptár szerint február 5 volt ovum. Február 6 voltunk együtt a férjemmel (más alkalommal nem, mert kamionosok) Gondoltam na majd figyelgetem a testem, kb 1 hét múlva lesz e pecsetelés. Viszont nagy meglepetésemre ma volt, tehát 3 nap sem telt el. Pisilés után a wc papíron lattam, nyálkás folyas+pici barna maszatolás.Ez lehet beágyazódási vérzés?
Amiért azt gondolom, hogy ez az, eddig 2 terhességem volt, mindkettőnél ilyen volt a beágyazódás és tuti, hogy az volt, mert utána úgy is születtek időre.
Mikor tesztelhetek legelőször? Azert lenne fontos, mert IR-em van és pajzsmirigy betegségem, amire gyógyszert szedek, de terhesseg alatt emelni kell az adagot. De már azon is elgondolkoztam nem-e progeszteron hiány :/ bár akkor szerintem nem csak egy két vercsepp lenne
Bocsi de 3 nap után még nincs beágyazódás!
Még a méhedet sem érte el ha egyáltalán sikeres!!!
"Amiért azt gondolom, hogy ez az, eddig 2 terhességem volt, mindkettőnél ilyen volt a beágyazódás és tuti, hogy az volt, mert utána úgy is születtek időre."
3 nappal utána nem lehetett beágyazódás, de ugye írod, hogy de ez tuti az, mert neked már 2x volt így.
Az meg, hogy "utána úgy is születtek időre" - na ezt mondjuk honnan a nyavalyából tudnád?! Mármint hogy napra pontosan "jókor" születtek-e, vagy 1-2 nappal előbb/később... Ezt az orvos sem tudja megmondani. De mindegy... Te biztos jobban tudod.
Igazából ez bármi lehet, és majd a késésnél derül ki a tesztből, hogy terhes vagy-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!