Lehetett beágyazódási vérzés? Ti tapasztaltatok ilyet pozitív teszt előtt?
Figyelt kérdés
Ovulációm április 10-én volt. 17-én este pecsételő vérzést tapasztaltam, majd másnap reggel kicsit több vér távozott (egy tisztasági betétnyi). Néha enyhe fájdalmat érzek a derekamba. Ma van a ciklus 31. napja, nekem átlag 32 napos szokott lenni. Tesztet még csak 3 nap múlva akarok, mert tudom, hogy ilyenkor még gyakran -.2021. ápr. 23. 06:34
1/3 anonim válasza:
Nem hiszek a beágyazódási vérzésben. Szerintem csak sokszor, sok mindenkivel előfordul hogy pöttyözik néha egy-egy ciklusban, és egyszerűen a terhesek meg az előforduló pöttyözők csoportja között átfedés van.
Amúgy lehetsz terhes, persze. Szerintem már holnap is tesztelhetsz így, nekem 12. napon egyértelmű pozitív tesztem volt.
2/3 anonim válasza:
Nekem is kb egy héttel az ovum után volt pecsételés (barnás-rózsaszín), de csak úgy 2x20 forintos érme nagyságban. És velem nem fordult elő soha az életben, hogy pöttyöztem egy-egy ciklusban. Úgyhogy ez alapján simán lehet köze terhességhez. A pecsételés után 3 nappal már halvány pozitív volt a 10-es erősségű teszt. Egyébként megvárhatod a menstruáció kimaradását nyugodtan, mert még sajnos így is lehet kémiai, és akkor csak a csalódás van. Én nem tudtam kivárni, de nem is a türelmemről vagyok híres :D A másnap reggeli kicsit több vért hogy érted? Rendes, élénk piros vér volt, vagy barna/rózsaszín?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Gyors csináltam egy tesztet mégis reggel x-epil 25-ös, de az negatív lett. Azért még reménykedem.
Először egy kisebb alvadt darab volt, kb 0,5 cm nagyságú, aztán követte barnás vérfolt. De azóta nem tapasztaltam hasonlót.
2021. ápr. 23. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!