Akinek volt beágyazódási vérzése, elmesélné hogy volt?
Mennyi nappal menstruáció előtt jelentkezett?
Köszönöm
Köszönöm szépen. Nekem ovulacio utan 8 nappal jelentkezett egy kis folt, viszont a nem várt menstruacio előtt 1 nappal. És mindenhol több napot olvasok. Tegnap kellett volna megjönnie, de még ma sem semmi.
Barátcserjét szedtem, mert felvolt borulva kicsit a hormonháztartásom miután abbahagytam a fogamzásgátlót, de a ciklusom mindíg maximum 28 napos szokott lenni.
Nem fűzök hozzá nagy reményeket, csak érdeklődöm:-)
Köszönöm a választ
3. terhességemnél a 22.ciklusnapon, a 4. terhességemnél a 19.ciklusnapon volt pár csepp rózsaszínes valami.
(Átlag 28 napos ciklusokkal.)
Egyszeri alkalmak voltak.
(Az első kettőnél nem rémlik, vagy nem vettem észre.)
Nekem nemvárt előtti napon volt. Ki is voltam borulva miatta, mert azt hittem előbb megjött. 😅 Nem gondoltam beágyazódásnak mert mindenhol korábbi időpontot olvastam én is.
Most vagyok 38 hetes ;)
Kerek 1 héttel a mensi elött, szóval a 21.napon úgy keltem, egy 200asnyi vérfolt volt a bugyimon. Se elötte se utána semmi.
Mikor nem jött meg, akkor teszteltem
Biztos, hogy jól írtad a számokat?
"Nekem ovulacio utan 8 nappal jelentkezett egy kis folt, viszont a nem várt menstruacio előtt 1 nappal."
9 napos luteális szakasz túl rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!