Beágyazódás után hány nappal mutat pozitívat?
Figyelt kérdés
Egy éve nincs mensim, így nem tudom hanyadik dpo napjaim vannak, illetve azt, hogy mikor volt ovum. A rövid sztori: január 3-án voltunk együtt a férjemmel, és rá a 8. Napra jan.11-én beágyazódási barnázásom volt. Dávid teszteket végeztem az elmúlt két napban, elvileg 10-esek. nagyon nagyon halvány csíkot láttam, a nap közben elvégzett Predin semmit. Hanyadik napon érdemes úgy tesztelni a beágyazódástól?ma 12:20
1/5 anonim válasza:
A beágyazódás után elkezd termelődni a hcg, úgyhogy elvileg utána már 1-2 nappal lehet halvány pozitív a teszt.
Ne haragudj, nem bántásból írom, de ha 1 éve nincs menstruációd, miből gondolod, hogy beágyazódás okozta a vérzést? Vajon pont most volt peteérésed? Simán lehet, hogy mivel ezer éve nem menstruáltál, már olyan vastag a méhnyálkahártya, hogy elkezdett leválni, és majd most elkezdesz össze-vissza pecsételni. Foglalkozik ezzel valaki, jársz vele orvoshoz? Ha babát szeretnétek, akkor alaposan utána kell járni az egész PCO-nak, meg hogy hogy áll a betegséged.
2/5 anonim válasza:
Legkésőbb 3 nappal utána pozi lesz bármelyik teszt. Ha nem akkor nem beágyazódás volt...amígy is csak itt gyakorin tűnik gyakori jelenségnek...alapvetően ritka, akinek van egy kis pecsét beágyazódáskor.
3/5 A kérdező kommentje:
Szia 1-es köszi a választ!😊 a pcom honapok ota kezelem es most tortent eloszor hasonlo hogy barmi “aktivitast” ereztem ott bent, aztan megtortent ez a barna folyas szeru dolog ami eddig sosem volt. Vannak egyeb tuneteim is, peldaul olyan erzes van a hasamban mielott megjon csak sokkal tompabb, de ami a lenyeg, hogy elobb teszteltem egyet Xepillel es halvany pozi volt 🥰
ma 13:10
4/5 anonim válasza:
2-es vagyok
Akkor nálad beágyazódás lehetett :) ha az x-epil halványka, akkor a 10-es teszt már szép lenne :)
Drukkolok, hogy minden rendben legyen 🤞
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) az a David az 10es teszt elvileg, az elmúlt napokban azt csinálgattam és nagyon halványan de volt rajta :)
ma 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!