Beágyazódási vérzés után hány nappal teszteltetek pozitívat?
Nem akarok elhamarkodni semmit - de most nagyon fontos a napok száma- hogy minél előbb kiderüljön hogy igen vagy nem, mivel olyan munkakörben dolgozom...
tuti szerintem hogy kedden reggel beágyazódási vérzésem volt.. mivel alig volt 2-3 csepp kicsit nyúlósabb vérszerű valami, és még legalább 9 nap van a menzeszemig. Valami tipp, ki mikor csinálta?
Nem fogja kimutatni még a hétvégén szerintem.
Én miután teherbe estem(pontosan tudom a napot), rá 10 napra csináltam tesztet, negatív lett, rá 2 napra pedig pozitív!
Szerintem is meg korai a hetvegen de ha ugy erzed nyugodtan tesztelj! A lenyeg, hogy amit elottem is irtak ha negativ az meg nem biztos, hogy nem baba..
Ird meg mi lett:)
nem bírtam várni...ez olyan idegesítő, ha az ember táskájában ott lapul egy teszt akkor persze hogy a leghamarabb ki akarja próbálni...
szombat ellőttem...és negatív lett...de mi a fenét vártam, őszintén...
ma reggel vettem egy tesztet...de most várok holnapig...ha kibírom.. :D fájnak a melleim... reménykedem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!