Beágyazódás után hány nappal mutat pozitívat a teszt?
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 07:49
2/9 anonim válasza:
Milyen 10???
A fogantatás után esetleg...
A beágyazódás 7.-12. nap,rá 1-2-3 napra mar mutatja a teszt,ami kb egybe esik a nem vart napjával. A beágyazódás utáni 10.nap az a 22.dpo kb,ami 1 héttel a kimaradt menzesz után van.
3/9 anonim válasza:
Beágyazódás után már termelődik a Hcg, tehát napok kérdése. Viszont mindenkinek más kicsit ez az időpont ovu után.
4/9 anonim válasza:
Beágyazódás után kell két nap, hogy legyen kimutatható hcg. A beágyazódás pedig 5-12 nap. Előtte meg két nap míg eljut a méhbe a megtermékenyített petesejt, tehát kb 9. dpo az első olyan időpont aminél előfordulhat, hogy mutat valamit a teszt, de sajnos az még soha nem biztos, mert akármit mutat a teszt, még rá 5 napra simán megjöhet a mensi, tehát, légy türelmes és nem várt napján tesztelj.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi! ma van a nemvárt napja (elvileg), tegnap barnáztam. előfordult nálam mindig is a mensi csúszása, bár most legalább kb tudom hogy mikor volt ovuláció (12-14 napja).
2021. febr. 20. 12:42
6/9 anonim válasza:
Szia! Végül pozitív lett ekkor a teszted? :)
7/9 A kérdező kommentje:
szia!
nem, és akkor kb az volt az utolsó próbálkozos hónap egyéb okok miatt, októberben viszont elsőre összejött a baba, akkor 10. dpon lett egy nagyon halvány pozitív tesztem, azóta pedig a kezemben pihen ☺️
2022. szept. 19. 20:32
8/9 anonim válasza:
Nagyon nagyon gratulálok!!!!😍☺️
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm 🙃
2022. szept. 20. 07:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!