Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelent az ovulációs tesztem?

Mit jelent az ovulációs tesztem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Ciklus 21. napján (10DPO), a ciklusaim 24 naposak és ma csináltam egy ovulációs és terhességi tesztet. A terhességi teszten talán egy nagyon halvány tesztvonal látszódik de nem mondanám pozítvnak. Az ovulációs teszt pedig így néz ki: [link]

(Ovu napja elméletileg Feb.9 volt). Jelezhet terhesség az ovu teszt? Köszönöm

tegnap 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy negatív ovuteszt. Semmit nem jelent.

Terhesség esetén lehet pozi ilyenkor, de ha a hcg-re reagál, akkor a 10-es teszt is pozi.

Én kipróbáltam első babánál és most a másodiknál is. Nem jóstesztként, hanem 10.dpon pozi lett mindkétszer a hcg teszt és gondoltam megnézem mit tud az lh teszt.

Első babánál pozitív lett másodiknál meg hómező.

Terhesség nélkül ciklus végén pozi közeli volt néha, erősebb csíkos a tiednél illetve gyakran hómező. Talán 4-szer néztem meg mensi előtti napon.

A te teszted alapvetően negatív lh teszt.

Hcg teszt legyen pozitív az a lényeg.

tegnap 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Az LH hormon mindig jelen van a testben, az ovulációs teszten mindig 2 csík van. Ez egy negatív ovulációs teszt, ami teljesen rendjén van a ciklus 21. napján.

Az ovulációs teszt néha tud erős pozitív lenni terhesség esetén is, de csak keveseknek, nem igazán működik jósló tesztként.

A terhességi tesztet reggeli, első vizeletből csináltad? Azt nem tudod befotózni?

10 DPO környékén még teljesen normális, ha nagyon halvány a terhességi teszt, még korán van.

tegnap 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Mutasd a hcg tesztet is
ma 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!