Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negativ az ovulacios tesztem...

Negativ az ovulacios tesztem de tuneteim vannak. Nem tudok kovetni hogy mi tortenik velem. Valaki jart mar igy?

Figyelt kérdés
7. Ciklus naptol tesztelek. Eddig egyik nap sem volt pozitiv az ovulacios tesztem. Most tartok a 12. Napon. 10. Naptol jelent meg a tojasfeherje nyak ami azota tart. Ha megvannak a tuneteim akkor az ovulacios tesztem miert negativ folyton? El vagyok keseredve. Ez az elso honap, biztos tulreagalom, tulaggodom csak nagyon aggaszt, valaki jart mar ugy hogy vegig negativ volt a teszt megis volt ovu tunetei?
nov. 12. 15:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A nyák megjelenhet a tényleges ovuláció előtt 3-4 nappal is akár és van akinél tapasztalható az ovu után is még 1-2 napig. Még ne add fel! Hány naposak a ciklusaid?
nov. 12. 15:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem átlagosan egy héttel hamarabb jelentkeznek az ovus tünetek.

Ciklushosszod mennyi?

nov. 12. 15:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem majdnem egy héttel ovu előtt már megjelenik ez a nyák, de az LH csúcsot csak a 18. ciklusnapon szoktam elérni. Tesztelj tovább szorgalmasan! 😊
nov. 12. 15:30
 4/14 A kérdező kommentje:
Sajnos az sem rendszeres. 27-35 nap kozott van. de az utobbi 3 honapban 28-33 nap kozott volt. Ez az elso honap hogy probalkozunk. Eddig azt gondoltam hogy ha megjelenik a nyak akkor egyidoben ovulacio van. Amivel elronthattam, hogy nem mindig egy idoben teszteltem es idokozben tesztet is valtottam. Erzekenyebb tesztet.
nov. 12. 15:32
 5/14 A kérdező kommentje:
Illetve a 7. Naptol egyutt vagyunk ket naponta. Csak kezdek sajnos nagyon rastresszelni hogy a tesztem nem pozitiv ☹️
nov. 12. 15:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Esélyes,hogy az a tesz a 16-18. napon lesz csak pozitív ha pl. most 30-32 napos ciklusod készülődik úgyhogy ne keseredj el plusz a tesztelést mindig azonos időben kell elvégezni. Első próbálkozós hónap ne stresszelj rá ennyire hát mi lesz ha hónapokat kell rá várni? A stressz pedig nem tesz jót. Türelem és kitartás!☺️

#1 voltam

nov. 12. 16:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Rendben van. Kicsit megnyugodtam most ettől. Köszönöm szépen! 😊 izgatott vagyok és kíváncsian várom hogy mi fog történni. Be fogok számolni róla.
nov. 12. 16:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá hajrá sok sikert! És kicsit lazábban! 😉🤞🍀

nov. 12. 16:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rendszeresen 17.,18.napon volt pozitív a teszt és volt olyan is, hogy 22.napon. ez biztos, mert terhes lettem ee a méretek igazolták a dátumot.

20as tesztet próbálj és delutani koncentrált pisibol.

Pl nekem bevált az, hogy munkahelyen még ittam, a hazaúton nem és még ivás előtt teszteltem. Kb 1, 1.5 ora telt el ivás nélkül, vagy csinálhatod, hogy 4kor iszol, és 6ig nem( mondjuk ha edzeni mész, nem kivitelezhető), de nagyjából 1 időben kéne.

Az érzékeny teszt sem jó, mert sokáig mutatja a pozitivat, de nem tudod melyik az igazi, a 25ös is necces, lehet ki sem mutatja

nov. 12. 17:36
 10/14 A kérdező kommentje:
Rendben van, megfogadom. Köszönöm! 😊
nov. 12. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!