Negativ az ovulacios tesztem de tuneteim vannak. Nem tudok kovetni hogy mi tortenik velem. Valaki jart mar igy?
Nekem átlagosan egy héttel hamarabb jelentkeznek az ovus tünetek.
Ciklushosszod mennyi?
Esélyes,hogy az a tesz a 16-18. napon lesz csak pozitív ha pl. most 30-32 napos ciklusod készülődik úgyhogy ne keseredj el plusz a tesztelést mindig azonos időben kell elvégezni. Első próbálkozós hónap ne stresszelj rá ennyire hát mi lesz ha hónapokat kell rá várni? A stressz pedig nem tesz jót. Türelem és kitartás!☺️
#1 voltam
Hajrá hajrá sok sikert! És kicsit lazábban! 😉🤞🍀
Nekem rendszeresen 17.,18.napon volt pozitív a teszt és volt olyan is, hogy 22.napon. ez biztos, mert terhes lettem ee a méretek igazolták a dátumot.
20as tesztet próbálj és delutani koncentrált pisibol.
Pl nekem bevált az, hogy munkahelyen még ittam, a hazaúton nem és még ivás előtt teszteltem. Kb 1, 1.5 ora telt el ivás nélkül, vagy csinálhatod, hogy 4kor iszol, és 6ig nem( mondjuk ha edzeni mész, nem kivitelezhető), de nagyjából 1 időben kéne.
Az érzékeny teszt sem jó, mert sokáig mutatja a pozitivat, de nem tudod melyik az igazi, a 25ös is necces, lehet ki sem mutatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!