Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negativ az ovulacios tesztem...

Negativ az ovulacios tesztem de tuneteim vannak. Nem tudok kovetni hogy mi tortenik velem. Valaki jart mar igy?

Figyelt kérdés
7. Ciklus naptol tesztelek. Eddig egyik nap sem volt pozitiv az ovulacios tesztem. Most tartok a 12. Napon. 10. Naptol jelent meg a tojasfeherje nyak ami azota tart. Ha megvannak a tuneteim akkor az ovulacios tesztem miert negativ folyton? El vagyok keseredve. Ez az elso honap, biztos tulreagalom, tulaggodom csak nagyon aggaszt, valaki jart mar ugy hogy vegig negativ volt a teszt megis volt ovu tunetei?
nov. 12. 15:15
1 2
 11/14 babyboom567 ***** válasza:
100%
Ha már most ennyire be vagy zsongva,meg fogsz bolondulni.Ez nem bántás.
nov. 12. 18:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, ettol sajnos en is tartok. Nagyon sokat vartam arra, hogy eljusson eddig a kapcsolatom/eletem hogy elkezdjuk epiteni a csaladunkat. 10 eve vagyok egyutt a parommal es hosszu ideje vartam arra hogy o is keszen alljon ra, ami most jott el. Ez ido alatt en mar izgatottan vartam es szerettem volna ott tartani hogy eljusson addig o is hogy keszen all ra. Talan ez lehet az oka annak, hogy mar ennyire szeretnem. Igyekszem rajta valtoztatni, de valamilyen szinten tudok megertessel fordulni magam fele, hogy miert varom es vagyok izgatott miatta ennyire. Ha ne adj’ isten tobb csalodas erne benne es a tobbedik probalkozasnal sem szeretne jonni, bizom abban hogy sikerulne addig eljutnom, hogy nem izgulom vagy stresszelem tul. En is latom sajnos hogy nem biztos hogy jo ez nekifutasnak. Igyekszem majd rajta dolgozni 🙁
nov. 12. 19:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez megnyugtat, nekem utoljára tök negatív tesztem volt azokon a ciklusnapokon, amikor már+szokott lenni. Mivel több próbálkozás nem volt már utána, amikor elfogyott a tesztem, nem is vettem újat.

Az előbb épp felordította a házat.😂

nov. 12. 23:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Joo ez most megmosolyogtatott nagyon😂😂
nov. 13. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!