Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek az ovutesztek elég jól...

Ezek az ovutesztek elég jól erősödnek?

Figyelt kérdés

[link]

One Step 20-as. Azt hiszem ez buta ötlet volt, mert a referenciatartomány (egészséges LH) is 10 mIU/ml... vettem 50 darabot, tudom őrült vagyok. :D Benne van a pakliban h sosem lesz pozitív, mert nem is kell 20 legyen az LH eleve.

A 11 ciklusnapit 0. Tesztként használtam, de jó lett, csak full negatív. Hosszabb ciklusaim vannak, többnyire 16-22. Napokon van ovum, ha a luteálisom 14 nap.

tegnapelőtt 18:51
 1/7 A kérdező kommentje:
A többi tesztem elvesztettem a szállason ahol hétvégén jártam (legalább a takarítónő jót fog nevetni xD).
tegnapelőtt 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az LH tesztnek nem kell erősödnie, allandóan ingadozik. Így erre nincs jó válasz :)

Tesztelj aztán egyszer csak pozi lesz. Sok sikert és mielőbbi babát :)

tegnapelőtt 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 25-ös ovu tesztet használok. És a tieid szerintem nem pozitívak. [link]

Akkor pozi ha ugyanolyan erős vagy erősebb mint a kontroll csík. Nekem 14-15 napon volt pozi.

tegnap 11:31
 4/7 A kérdező kommentje:

1-es köszi a választ, jó tudni hogy igazából nem kell erősödjön.

2-es mert ő,elég egyértelműen egy szóval se mondtam, hogy pozitív... csak gondoltam az ovuhoz közeledve erősödnie kellene. De nem feltétlen. Szerintem szerencsés az, akinek 25-ös is mutatja, mivel a referenciatartomány is àtlagosan max. 10-es, így abszolút nem biztos, hogy nekem valaha elér egy 20-ast vagy többet hogy szép pozi legyen.... :/

Amúgy van ovum, ez biztos, de hónapok óta össze-vissza jön meg, 27-37 napok között. Nálam nem az normális, holnap megyek orvoshoz. Az előző ciklusom 30 napos volt és 16. Napon volt az ovum, mert szabályosan robbant a jobboldali tüszőm, és ez a jobboldalon mindig így van, nagyon érzem és mindig be is jött, max. 1-2 napot tévedek. Most mintha éreznék valamit, így a 16. Napon, de a reggeli LH tesztem is full negatív volt, szóval sanszosan ez egy újabb hosszú ciklus lesz.

Nem tudunk akármikor egyútt lenni sajnos mert páromnak nem olyan a munkája. Az előző hét pl; egy az egyben kimaradt, szeptemberben 2 hét is.

tegnap 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki írta, hogy nem kell erősödnie.

Nekem sem volt soha a 25-ös pozi, akkor lecseréltem 15-ös tesztre, az meg 5 napig is pozinak látszott. Végül a 20-as mutatta szépen. Alapvetően délután van értelme tesztelni, akkorra szokta elérni a csúcsot az lh. Az sem baj, ha reggel is nézed, de a délutánikat kell figyelembe venni. Pl egyik délután pozitív a teszt és másnap reggel is, de ugyan aznap délután már negatív. Így a pozitív nap az az előző nap volt amikor délután volt pozitív a teszt... hiába láttad még reggel pozinak. Szóval jobb minden nap délután, mondjuk munka után tesztelni 4-7 között.

A párom nekem is össze vissza dolgozik, így a hugicára, aki most épp a pocakban van majdnem 4 évet vártunk... annyira ritkán tudtunk ovukor együtt lenni. kb 4 év alatt 6-szor sikerült ovukor teljesíteni... Minden esetre a pozi ovutesztes nap előtti napja volt nálunk a siker... akkor le is voltam törve, mert juhú pozi lett a teszt, együtt voltunk erre másnap megint pozi volt... mondtam is, na ezt se kaptuk el pontosan.. erre még is :)

Kitartás, sajnos valóban van az az állapot, mikor muszáj megpróbálni időzíteni, vagy legalább jó tudni, hogy na ebben a hónapban tuti nem sikerült és akkor nem kell idegeskedni mensi előtt, egyszerűen csak elengedni a hónapot. Sok stressztől szabadul meg az ember az lh teszt miatt :D

Kitartás nekte és mielőbbi sikert kívánok.

tegnap 16:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igen, mindig munka után 4-8 között tudok tesztelni, a legerősebb tesztem is este 8-kor sikeredett. Hàt, azóta egyre halványabb, mindegy melyikkel tesztelek. Amúgy tenyleg megnyugtat. Eddig hőmérőztem pár hónapja már, mensi elött már napokkal leesik így sosem vártam terhességet. Kivéve a hosszú ciklusaimnál, ott csekkoltam, de tudtam h neg. Lesz. Szerintem túlaggódom már ezt az egészet. Lassan 29 évesen nem szeretnék 4 évet várni, ha így nem megy, akkor megyünk a meddőségibe.

Az a baj, hogy mondtam már páromnak, hogy ne így kérje a beosztását. Neki még nincs gyereke, max.1-1 napot variálhat azon, amit a főnök összerak, ez a válasza. És sajnos ha abban a kritikus 4 napban egymás után dolgozik, utána már mindegy hány nap szabija van. Úgyhogy ez szívás, mert nem nagyon tud tenni semmit tényleg. :/ Reméltük a nyaraláson sikerül, de pont 2 nappal ovu előtt lett vége szóval akkor se volt extra jó az időzítes meg ezt kiszámolni se lehet. Úgyhogy kíváncsi vagyok lesz-e a következő 6 hónapban olyan, hogy jókor leszünk együtt.

tegnap 16:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Update; irgalmatlan fájdalom.nyillalt a bal felembe ahogy elkezdtem sétálni fél óra ücsörgés után. Megtapogattam magam és rendesen fáj a bal petefeszkem körül, szóval ugy fest a legerősebb tesztem volt a pozi és nem elég jó a 20-as. Hőmérőzéssel meglàtom hogy tenyleg emelkedik-e a hőm, mert akkor biztosra vehetem, hogy már megtörtént. Tegnap sikerült együtt lenni, hátha!
tegnap 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!