Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek az ovutesztek elég jól...

Ezek az ovutesztek elég jól erősödnek?

Figyelt kérdés

[link]

One Step 20-as. Azt hiszem ez buta ötlet volt, mert a referenciatartomány (egészséges LH) is 10 mIU/ml... vettem 50 darabot, tudom őrült vagyok. :D Benne van a pakliban h sosem lesz pozitív, mert nem is kell 20 legyen az LH eleve.

A 11 ciklusnapit 0. Tesztként használtam, de jó lett, csak full negatív. Hosszabb ciklusaim vannak, többnyire 16-22. Napokon van ovum, ha a luteálisom 14 nap.

nov. 11. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez azért alap szokott lenni. Nekem határon belül volt az inzulinom viszont 200felett a 120 perces. A cukrom mindig jó, terhelésre is, de az inzulinom katasztrófa, ahogy kaptam rá gyógyszert éa figyeltem a kajára, elkezdtem fogyni és a harmadik hónapban terhes maradtam 7 év után. Pl a pco párban jár az IR-rel. Én simán megnézetném akár magán vérvételen. Ha rossz az érték utána lehet mutogatni a dokinak. Nálam pl a pajzsmirigy alul működése és az IR volt a sikertelenség oka baba terén és fogyás terén. Eltelt 7 év a szülés óta, azóta is csak a gyógyszer mellett tudok fogyni...anélkül koplalhatok is meg maratont is futhatok.

Természetes az is lehet, hogy nálad valóban rendben, de sosem árt egy teljes vizsgálat, mert ezek pont olyan dolgok amikre nem gondol az ember...sajnos sok doki sem, pedig nagyon sokszor csak egy nyanvadt gyógyszer kell a gyors sikerhez.

nov. 14. 06:12
 12/12 A kérdező kommentje:

Semmi, sem a női hormonok, sem a TSH és a hozzá tartozó többi faktor is full negatív, a TSH-nál még azalatt a határ alatt is van, ami a teherbeeséshez kell. AMH-m határon volt magasságban, ez is csak a PCO-jelleg miatt, mert több tüszőm van. 3 UH-n voltam eddig 1 év alatt, mindegyiken volt peteérésem és ennél kevesebb ideje próbálkozunk. Az időzítéseink viszont szinte sosem voltak jók, szerintem nekünk az se jo, ha pár nappal előtte, pedig sokan erre esküsznek.

A Homa-indexet ugye az inzulin-cukorszintből következik, 2 alatt, de inkább 1 alatt kell legyen. Az éhgyomri cukrom és inzulinom sem a határérték közelében volt. Emiatt sem akartak elküldeni vérvételek után cukorterhelésre. :( 12 órát kellett volna várni a vérvétel előtt étlen. Hát, annyit nem voltam, és még így is tök jó volt minden.

Viszont ez, hogy abszolut nem volt pozi LH-tesztem, pedig tutira volt ovum, furcsa.

nov. 14. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!