Több mint 72 órán keresztül pozitív volt az ovutesztem. Normális?
Figyelt kérdés
Szombaton voltunk együtt, hétfőn már határozottan pozitívat teszteltem, örültem is, hogy aránylag nem időzítettünk rosszul….utána még csütörtök este is pozitív volt a tesztem, pénteken már nem. Sose volt még ilyen, egy nap szokott lenni… Mitől lehet?jún. 15. 22:49
1/5 anonim válasza:
Most magasabb volt az lh szinted, nekem is van hogy nem is lesz olyan erős a tesztcsíkom, kövi hónapban meg 2 napig erősebb is mint a kontroll.
3/5 A kérdező kommentje:
Jó ideje ezt használom és még nem volt ilyen… azért kövei hónapra rendeltem másfélét. És ilyenkor is az első negatív napon van tüszőrepedés, vagy megtörténhetett előtte amikor még pozitívat mutatott a teszt? Az lh amúgy fokozatosan csökken? Vagy hirtelen esik le?
jún. 16. 07:49
4/5 anonim válasza:
Pozitív teszt után másnapra hirtelen csökken. Szóval utolsó pozi tesztes nap lehetett a valós lh csúcs napja. Ilyenkor sajnos bizonytalan. Mikor több nap is pozi lesz én abból szoktam leszűrni, hogy első nap csak lassan lesz pozitív, még időn belül, de nagyon lassan lesz erős a teszt csík. Másnap meg gyorsabban. Így tudom, hogy az első nap nem valós pozi volt. Általában pozi napon kb egyszerre jelenik meg a két csík. Ennyi a trükk ami még segíthet az értelmezésben.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
jún. 16. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!