Van itt olyan/vagy hallott valaki olyat, hogy az ovuteszten a 2. vonal nem lett egyértelműen pozitív de mégis sikerült a baba?
20 vagy 25ös érzékenységű onesteppet használtam, mint az előző terhességem előtt de most nem lett egyértelműen pozitív viszont a maximum után elkezdett halványodni.
Ugyanabban az időben csináltam viszont csak 45 percig nem ittam folyadékot.
Vettem one stepet vateráról... Gyönyörűen mutatta a tüszőrepedest... Maradt pár darab de akitől előzőleg rendeltem már nem találtam így vettem mástól vateran...
Teszteltem teszteltem csak erősebb lett.. Mondom nem hiszem el hát követve is volt és már 20mm-es tüszőt látott az orvos gondoltam ami maradt még előző one step megcsinalom es full pozitív lett ugyanabbol a vizeletből... Szóval simán lehet h rossz minőségűt vettél vagy nem tudom de külsőleg ugyanúgy nezett ki a kettő csak más embertől rendeltem. Sikerült akkor a baba
Köszönöm:)
Fastest.hu-ról rendeltem ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!