Pozitiv lett a teszt, mégis ez micsoda?
Figyelt kérdés
Csináltam 3 tesztet,ami persze pozitiv lett de viszont kicsi barnázás jelentkezett, ebből nem lehet problema?
Tervezett baba
2018. jún. 12. 04:53
2/5 anonim válasza:
Lehet hogy progeszteron hiany, vagy csak siman esedekes menstruacio koruli kisebb verzes
3/5 anonim válasza:
Progeszteronelégtelenség, kezdődő vetélés, lehet baj is, de sokszor megmarad a terhesség így is. Fordulj orvoshoz!
4/5 anonim válasza:
Szerintem ne otthon ulve tanakodj hogy mi lehet, fordulj minel hamarabb orvoshoz. Inkabb jar foloslegesen a nogyogyaszod nyakara mintsem megkockaztasd hogy elveszited a babad.
Konnyu babavarast kivanok neked!
5/5 anonim válasza:
3 teszem lett pozi aztán 3 nap mulva barna. Kémiai terhességem volt... korai vetélés. Esélyem sem volt, mert ahogy barna folyás lett mentem a sürgősségire (ünnepnap) majd közölték hogy náluk negativa a teszt és az uh sem mutat semmit szóval menjek haza és próbálkozzunk tovább. Ennek 2 hónapja. Azóta sem sikerült :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!