Van olyan köztetek, akinek az ovu tesztje is pozi és a hcg is? Ovutesztelni kezdtem, 4 napja full pozik, csináltam egy hcg-t és erős pozi. 11 nappal vagyok mensi után. Uh-n semmit nem láttak. Pecsételni kezdtem. Ügyeleten voltam az ottani is pozi.
Az ovulációs teszt reagál a hcg-re, terhesen az ovulációs teszt is folyamatosan pozitív.
Valószínűleg az előző menstruációd nem menstruáció volt, hanem más fajta vérzés. UH-n lehet azért nem látszik, mert túl korai..
Hcg és progeszteron vérvételt csináltatnék a helyedben ha lehet holnap.
Abból egyértelmű, hogy van-e hcg, a progeszteronból meg szintén kiderül, hogy terhes vagy vagy ovuláció előtt vagy.
Sokkal valószínűbb, hogy az ovura reagált a hcg teszt, ahogy az lh teszt is lehet pozitív mikor a hcg pozi lesz ciklus végén.
Igazából elég lenne még egy terhességi teszt, másnap negatív kell legyen, ha az ovura reagált.
Én még olyat nem hallottam, hogy a hcg teszt pozitív lesz ovukor(bár attól , hogy nem hallottam még lehet)de az ovu teszt lehet pozitív terhesség esetén. Jós tesztként szokták használni.
Minden esetre ha ovura reagált akkor lassan negatívat kellene tesztelned hcg teszttel úgy ahogy előttem is írták.
6-os!
Tudok reggel csinálni. Pont megyek 10-re hcg vérvételre is, előtte első pisiből megcsinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!