Van olyan köztetek, akinek az ovu tesztje is pozi és a hcg is? Ovutesztelni kezdtem, 4 napja full pozik, csináltam egy hcg-t és erős pozi. 11 nappal vagyok mensi után. Uh-n semmit nem láttak. Pecsételni kezdtem. Ügyeleten voltam az ottani is pozi.
Figyelt kérdés
nov. 7. 15:01
81/93 anonim válasza:
Jaj de jó kérdező! Remélem minden rendben lesz! ;)
82/93 A kérdező kommentje:
Ma volt a 2. hcg vérvétel. Estig izgulás.
nov. 12. 08:38
85/93 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Brutális görcsökkel kórházba kerültem. Jelenleg zajlik a vetélés. :(
nov. 12. 20:40
86/93 anonim válasza:
Ohh Istenem sajnálom nagyon! 😔
Nekem szeptemberben volt egy spontán vetélésem 9 hetesen.
Együtt érzek veled!
Mielőbbi felépülést neked mint fizikailag mind lelkileg!
88/93 anonim válasza:
Nagyon sajnálom :(
Gyors felépülést és kívánom, hogy legközelebb minden rendben menjen.
89/93 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Nagyon nehéz, 6 hónap alatt ez a 3. Annyi, hogy az előző 2 kémiai volt. De tegnap mutatták az uh-n a petezsákot, sőt mikor az orvos keresgélte, felkiáltott, hogy ott van. Rögtön elkezdtem bőgni, hogy végre sikerült. Elengedem egyelőre ezt a baba témát, ez most nagyon megvisel :(
nov. 12. 21:14
90/93 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! Nagyon nehéz ilyenkor biztatót mondani. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!