Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan köztetek, akinek az...

Van olyan köztetek, akinek az ovu tesztje is pozi és a hcg is? Ovutesztelni kezdtem, 4 napja full pozik, csináltam egy hcg-t és erős pozi. 11 nappal vagyok mensi után. Uh-n semmit nem láttak. Pecsételni kezdtem. Ügyeleten voltam az ottani is pozi.

Figyelt kérdés
nov. 7. 15:01
 41/93 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen nektek❤️
nov. 7. 22:10
 42/93 anonim ***** válasza:
Én az okt 22in is latom de nem tudni,hogy száradási-e. Drukkolik
nov. 8. 07:22
 43/93 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Ma reggel is csináltam tesztet. A felső tegnap délutáni, középső esti, az alsó pedig ma reggeli első vizeletből.

[link]

nov. 8. 08:13
 44/93 anonim ***** válasza:

Erősödik☺️ dejo! Tudtam én :)

Már csak azert izgulunk,hogy jó helyen legyen és lasson szivhangot a doki☺️🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

nov. 8. 08:44
 45/93 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok, bízzunk a legjobbakban!
nov. 8. 08:48
 46/93 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! ❤️ Most megyek 10-re hcg vérvételre. Délután lesz eredmény. Szoritsatok kerlek!!🤞🤞
nov. 8. 08:52
 47/93 anonim ***** válasza:
De durca, ilyet se hallottam/lattam meg. Szorítok 🥰😇
nov. 8. 09:08
 48/93 A kérdező kommentje:

Csináltam még egy digitáliast is. Nagyon várom már a vérvétel eredményét.

[link]

nov. 8. 11:09
 49/93 anonim ***** válasza:
Ha 2-3 hetet ír, akkor elég magas lesz a HCG. Tényleg nagyon érdekes ez a helyzet. Pecsételsz még?
nov. 8. 11:20
 50/93 A kérdező kommentje:
Tegnap este volt kis barnázás fürdés előtt. Azóta semmi. Tegnap előtt is csak fürdés előtt. Úgy veszem észre, hogy akkor van, ha többet mozgok. Ugye este fürdetés, lakás rendbe rakás stb.
nov. 8. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!