Van olyan köztetek, akinek az ovu tesztje is pozi és a hcg is? Ovutesztelni kezdtem, 4 napja full pozik, csináltam egy hcg-t és erős pozi. 11 nappal vagyok mensi után. Uh-n semmit nem láttak. Pecsételni kezdtem. Ügyeleten voltam az ottani is pozi.
Figyelt kérdés
nov. 7. 15:01
51/93 anonim válasza:
Akkor ezek szerint a mensid nem mensi volt az fix. Pláne, hogy a 22-i testteden is látni halványan. Itt csak az a fura, hogy uh-n hogy nem láttak semmit.
A HCG magas lesz az is biztos. A következő uh lesz a döntő. Nagyon szorítok, hogy előkerüljön a kicsi.
🤞🤞🤞
52/93 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Remelem igazad lesz! Koszonom szepen!!❤️❤️
nov. 8. 12:19
53/93 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzá teszek, hogy pisilés előtt nézte a doki legutóbb uh-n, (szerda) mondta is hogy tele a hólyagom. Nem tudom mikor látnak jobban valamit, pisi előtt, vagy után
nov. 8. 12:37
54/93 anonim válasza:
Csak most olvastam a kérdésed én kizártnak tartom, hogy az ovuláció ennyi napig pozitív terhességi tesztet okozna. Nagyon szorítok neked. Nekem azt mondta az orvos amikor lombikra jártunk, hogy hüvelyi ultrahang előtt mindig pisiljek, úgy több mindent lát.
55/93 anonim válasza:
Ez is elég fura...hol így hol úgy. Míg kicsi a terhesség telt hólyaggal jobban látnak, mert kicsit megemeli a méhet.
56/93 anonim válasza:
Még az jutott eszembe kérdező nincs-e véletlenül hátra hajló méhed? Az is nehezítheti, hogy észre vegyék a babát.
#6-os voltam.
57/93 A kérdező kommentje:
6-os! Nem tudom, nem mondták még. Kislányom 2,5 éves, de nála sem mondták soha. Rá is 4,5 évet vártunk
nov. 8. 13:48
58/93 anonim válasza:
Barnázás nem jó jel. Hematóma,progihiány,méhen kívüli,vetélésgyanú is lehet. Mennék ügyeletre
59/93 A kérdező kommentje:
Utolsó! Voltam ügyeleten. Volt uh, nem láttak semmit, csináltattak velem tesztet, pozitív. kérdéses mikor foganhatott, mivel 12 nappal vagyok mensi után. Toltottem fel kepeket a tesztekrol. Most varom meg a hcg vervetel eredmenyet. N
nov. 8. 14:37
60/93 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megjött a véreredmény. 413,00 szerintetek?
nov. 8. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!