Van olyan köztetek, akinek az ovu tesztje is pozi és a hcg is? Ovutesztelni kezdtem, 4 napja full pozik, csináltam egy hcg-t és erős pozi. 11 nappal vagyok mensi után. Uh-n semmit nem láttak. Pecsételni kezdtem. Ügyeleten voltam az ottani is pozi.
Az a baj írhatunk itt mindenféle tapasztalatot. A te eseted egyedi, mert megjött a mensid és rá 11 nappal teszteltél pozit, tehát félidőben. Nincs is igazán mihez viszonyítani a hcg értéket. Ha teszt erősségét nézzük, akkor egyértelmű, hogy mensi idején is pozi lett volna. Az érték meg jócskán másfél-2hétnél jár a lehetséges első pozi teszthez képest. A hcg érték meg kb csak 5 napos késésnek felel meg. Így tényleg csak az uh fog tudni mondani bármit.
Kedves kérdező, én nagyon sajnálom, hogy ezen a bizonytalanságon kell átmenned, az eseted fura és nagyobb az esély arra, hogy nem lesz jó vége, de még a jó kimenel kizárásától is messze vagyunk. Bizakodni kell, beleélni magad nem tudod, te is abban bízz, hogy legalább a méhen kívülit elkerülöd. Ha meg az uh-n még is ott lesz a pici, akkor lehet majd sírni az örömtől akkor is, ha közel rejtély, hogy mikor fogant. Kívánom, hogy ez a kimenetel legyen, de nem árt rosszra készülni, úgy az nem vág földhöz az öröm meg még sokkal nagyobb lesz.
Izgulok érted, kitartás és próbáld magad addig is lefoglalni :)
Jajj de jó remélem minden rendben lesz! 😁 Mikorra hívott vissza a doki? Én 15-én fogok tesztelni ha 14-én nem jön meg.
#6-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!