Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan köztetek, akinek az...

Van olyan köztetek, akinek az ovu tesztje is pozi és a hcg is? Ovutesztelni kezdtem, 4 napja full pozik, csináltam egy hcg-t és erős pozi. 11 nappal vagyok mensi után. Uh-n semmit nem láttak. Pecsételni kezdtem. Ügyeleten voltam az ottani is pozi.

Figyelt kérdés
nov. 7. 15:01
 71/93 A kérdező kommentje:
Én is voltam szerdán az ügyeleten a barnázás miatt. Szerencsére egy nagyon kedves doki volt. Nem talált semmit. Haza jöttem felhívtam a dokit, ő javasolta menjek vérvételre. Ezzel az eredménnyel nem hívtam fel, majd hétfőn ha megvan a második is. Ha növekszik akkor megyek hozzá, mégis csak kellene valami erre a pecsételésre
nov. 9. 11:17
 72/93 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj írhatunk itt mindenféle tapasztalatot. A te eseted egyedi, mert megjött a mensid és rá 11 nappal teszteltél pozit, tehát félidőben. Nincs is igazán mihez viszonyítani a hcg értéket. Ha teszt erősségét nézzük, akkor egyértelmű, hogy mensi idején is pozi lett volna. Az érték meg jócskán másfél-2hétnél jár a lehetséges első pozi teszthez képest. A hcg érték meg kb csak 5 napos késésnek felel meg. Így tényleg csak az uh fog tudni mondani bármit.

Kedves kérdező, én nagyon sajnálom, hogy ezen a bizonytalanságon kell átmenned, az eseted fura és nagyobb az esély arra, hogy nem lesz jó vége, de még a jó kimenel kizárásától is messze vagyunk. Bizakodni kell, beleélni magad nem tudod, te is abban bízz, hogy legalább a méhen kívülit elkerülöd. Ha meg az uh-n még is ott lesz a pici, akkor lehet majd sírni az örömtől akkor is, ha közel rejtély, hogy mikor fogant. Kívánom, hogy ez a kimenetel legyen, de nem árt rosszra készülni, úgy az nem vág földhöz az öröm meg még sokkal nagyobb lesz.

Izgulok érted, kitartás és próbáld magad addig is lefoglalni :)

nov. 9. 12:05
 73/93 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam ma uh-n. A doki talált egy 4-5mm-es petezsáknak imponáló képletet 🤞
nov. 11. 08:47
 74/93 anonim ***** válasza:
Na az már jó jel, legalább jó helyen van. Megy a drukk :)
nov. 11. 11:22
 75/93 anonim ***** válasza:

Jajj de jó remélem minden rendben lesz! 😁 Mikorra hívott vissza a doki? Én 15-én fogok tesztelni ha 14-én nem jön meg.

#6-os

nov. 11. 11:31
 76/93 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem a dokimmal, hogy kora terhesség megállapításra nem e tud hamarabb fogadni, mint 25-e, mert akkorra van hozzá időpontom. Várom, hogy vissza hívjon
nov. 11. 13:00
 77/93 anonim ***** válasza:
Szerintem ne akarj hamarabb lenni. 25-én már viztos, hogy lesz szívhang is. Ha hamarabb mész nem biztos, és megint ott leszel, hogy nem tudsz biztosat. Ne rakasd át, az csak 2 hét, de annyi kell. Kövi héten lehet lesz már embrió, talán pulzálás is. De várj inkább. A lényeg, hogy jó helyen van azt már tudod.
nov. 11. 14:01
 78/93 A kérdező kommentje:
Igazából a pecsételés miatt szeretnék hamarabb menni. Úgy vettem észre, ha itthon tevékenykedek akkor pecsételek. Tegnap este 6-tól ma reggelig csak feküdtem és nem volt egy pötty sem. Ma elmentem uh-ra, boltba voltam, rendbe tettem a lakást és megint elkezdtem pecsételni. Iszom a magnosolvot, pihenek, többet nem tudok most csinálni. Azt látták uh-n hogy van egy ciszta és az vérzik(?)
nov. 11. 14:36
 79/93 anonim ***** válasza:
Nem hematoma? Az simán okoz ilyet. Pihenj,amennyit tudsz. Drukkolok,hogy minden rendben legyen.
nov. 11. 14:45
 80/93 anonim ***** válasza:
Ma is volt hcg vérvétel?
nov. 11. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!