Van olyan köztetek, akinek az ovu tesztje is pozi és a hcg is? Ovutesztelni kezdtem, 4 napja full pozik, csináltam egy hcg-t és erős pozi. 11 nappal vagyok mensi után. Uh-n semmit nem láttak. Pecsételni kezdtem. Ügyeleten voltam az ottani is pozi.
Terhes vagy,ez fix. Olyan nincs,hogy a terhessegi teszt,foleg ennyi,2024ben(fejlett technologia) eroteljes masodik csikkal ketelyeket kene okozzon.
Unom ezt a mai babatervezeses tulkapást,hogy 500 tesztet hisznek csak el a kismamának.
Egy egyertelmuen pozitiv hcg teszt azt jelzi,terhes vagy.
Ne aggodj :)
Kesobb volt ovud,csoda tortent:)
Írd majd meg mi lett a vérvétel eredménye.
Nekem sajnos méhen kívülit jelentett a közvetlen menstruáció utáni pozitív teszt.
Ha tényleg pozik a tesztek, akkor valóban nem az ovura reagálnak. Viszont nagyon fura, hogy mensi előtt még negatív volt és a mensid is megjött, közbe hova ágyazódott be? Tényleg benne van a pakliban így a méhen kívüli, főleg, hogy a dokid sem látott semmit. Nagyon szorítok, hogy ne legyen igazunk, de így ne várj, intézd a hcg vérvételt és utána mihamarabb egy uh ismétlés.Az első pozi teszt után 1, de legkésőbb 2 héttel már méhen belül a legvacakabb géppel is látni kéne a terhességet.
Bár ez is kérdőjeles, mert nálam nőtt a hcg egészen 965-ig, annyi volt a 7. hét előtti napon. másnap láttak először valamit uh-n ami egy összeesett petezsák volt, addig sehol nem találták 3 uh vizsgálaton sem... aznap el is vetéltem. Nekem mondjuk időben lett pozi a teszt, viszont 1 héten keresztül egyformák voltak és csak utána kezdett erősödni, így már tudtam, hogy baj van.
Azért nálad van még remény, hogy jó helyen még megtalálják, hiszen aránylag korán a pozi tesztkor voltál dokinál, de nagyon fura, hogy hova ágyazódott be mensi alatt, hiszen ott leválik a méhnyálkahártya.... ezért esélyes, hogy rossz helyen van.
Előtte pont nem voltatok egyutt? Siman megrepedhetett 1 pete és lehetett ott egy árválkodó hímivarsejt. Megfogant,s mire a mensi lezajlott, a baba beágyazódott. Vagy mikor teszteltél,már ott volt,csak egy hematóma tisztult belőled es annyira korai volt még hogy a teszt nem mutatta.
Lényegtelen is,terhes vagy.
Reggel vissza jövök olvasni mert szerintem is tuti baba van és remélem hogy nem méhen kívüli.
Majd tényleg írj mert ez elég érdekes helyzet.
De voltunk együtt többször, a naptáram szerint pont ovukor, előtte is, utána is.
Lassan 1 éve próbálkozunk, nagyon jól esik attól aki bíztat! ❤️
14-es! Neked milyen tüneteid voltak a méhenkívülinél? Tegnap pecsételtem, nem találtak az ügyeleten semmit, ma már icipici barna volt, de most estére elmúlt. Viszont tegnap előtt este együtt voltunk a férjemmel, az is lehet azért volt a pecsételés. Ekkor még álmomban sem gondoltam, hogy pozi lesz a terhességi.
Ha holnap megyek vérvételre és baba van a dologban, mennyinek kell lennie a hcg-nek?
14-es vagyok, nekem szerencsére nem méhen kívüli volt, de végig attól tartottunk, mert egy uh-n se látszódott, viszont nagyon lassan nőtt a vérvételek szerint a hcg, nem duplázódva, hanem csak kb a felével. A vetélés napján látták csak méhen belül az összeesett petezsákot, de én nagyon féltem, közel 100ezer ment el a sok magánvévételre és a nem is tudom már talán 4 uh-ra. Én nem véreztem, nem pecsételtem, egyszerűen nem jött meg a mensim és pozik voltak a tesztek.
Sajnos nincs meghatározott hcg mennyiség, hogy kinek mennyi kell legyen. Nekem 15. dpo-n 179 votl a barátnőmnek meg 800 felett. Nagyon nagy a tartomány amiben megfelelő. 1000-1500 feletti hcg-nél látszódik már a petezsák uh-n. Egy jól fejlődő terhesség jele a 48 órán belül duplázódó hcg, de elvileg minél nagyobb a szint annál lassabban duplázódik, de az első héten mensi elmaradásakor még duplázódnia kell.
Én is nagyon kiváncsi vagyok, mi lesz veled és drukkolok, hogy csak az ördögöt fessük a falra, de valami nagyon furcsa az elmondásod alapján, főleg, ha amensid is megszookott volt. KB két hét múlva kellene ugye uh-ra menni, de lehet nem ártana a jövőhéten is megnézetned, akkor már méhen belül látszódnia kellene.
Szorítok, hogy minden rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!