Van olyan köztetek, akinek az ovu tesztje is pozi és a hcg is? Ovutesztelni kezdtem, 4 napja full pozik, csináltam egy hcg-t és erős pozi. 11 nappal vagyok mensi után. Uh-n semmit nem láttak. Pecsételni kezdtem. Ügyeleten voltam az ottani is pozi.
Ha a sajátomból indulok aki, ami szintén nehezen indult, akkor nem túl bíztató ez az eredményes :/ Nekem 3 nap késésnél 253 volt és rá két napra 612.
Hát fene tudja...valami nagyon furcsa nálad. Nagyon kéne két nap múlva még egy teszt, vagy hétfőn. Van a neten kalkulátor az megmutatja 3 nap különbségnél is, hogy hányszorosa lett. Mivel gyanús, hogy a mensidnél is halvány pozi volt a teszt és azóta már majd 2 hét eltelt....erre nem mondanám bíztatónak a szintet. Pedig nagyon nagyon drukkolok, remélem nem lesz igazám. Tervezel amúgy még egy hcg vérvételt? Az lenne a jó megoldás. Legalább látszódna, ha jól fejlődik. Mondjuk az uh lesz a legbiztosabb.
Kitartás, nem könnyű a bizonytalanság.
Szerintem nem rossz ez az érték. Az első terhességemnél az elmaradt menstruációm után 2-3 nappal barnáztam. Elszaladtam nőgyógyászhoz (akkor még nem tudtam, hogy felesleges ilyen korán menni) nem látott semmit, ezért elküldött HCG vérvételre. Ez ugye másnap reggel történt meg, így kb 4 nap késésnél tartottam. Tisztán emlékszem, hogy 390 körül volt a HCG érték. Erre azt mondta a doki, hogy ez teljesen rendben van, ez élő terhesség lesz, 2 hét múlva megnéz megint. Nem is kért újabb vérvételt. Valóban rendben zajlott minden, úgyhogy szerintem nem rossz a te értéked, de nyilván hétfőn tudsz majd te is megnyugodni.
(Ez egyébként 12 évvel ezelőtt történt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!