Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan köztetek, akinek az...

Van olyan köztetek, akinek az ovu tesztje is pozi és a hcg is? Ovutesztelni kezdtem, 4 napja full pozik, csináltam egy hcg-t és erős pozi. 11 nappal vagyok mensi után. Uh-n semmit nem láttak. Pecsételni kezdtem. Ügyeleten voltam az ottani is pozi.

Figyelt kérdés
nov. 7. 15:01
 61/93 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy egy HCG eredménnyel nem nagyon lehet mit kezdeni, főleg hogy ebben az esetben nem tudni mikor foganhatott. Nagyon széles határokon belül mozoghat. Kb 4 hetes terhességnek felel meg ez az érték, annak jó.2 nap múlva kéne még egy vérvétel, az alatt duplázódnia kéne.
nov. 8. 19:09
 62/93 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek megint. Júniusba, mikor kémiai volt akkor 62 volt a hcg, 2 nap mulva 61. Most azert joval tobb, nagyon bizok benne velunk marad
nov. 8. 19:20
 63/93 anonim ***** válasza:

Ha a sajátomból indulok aki, ami szintén nehezen indult, akkor nem túl bíztató ez az eredményes :/ Nekem 3 nap késésnél 253 volt és rá két napra 612.

Hát fene tudja...valami nagyon furcsa nálad. Nagyon kéne két nap múlva még egy teszt, vagy hétfőn. Van a neten kalkulátor az megmutatja 3 nap különbségnél is, hogy hányszorosa lett. Mivel gyanús, hogy a mensidnél is halvány pozi volt a teszt és azóta már majd 2 hét eltelt....erre nem mondanám bíztatónak a szintet. Pedig nagyon nagyon drukkolok, remélem nem lesz igazám. Tervezel amúgy még egy hcg vérvételt? Az lenne a jó megoldás. Legalább látszódna, ha jól fejlődik. Mondjuk az uh lesz a legbiztosabb.

Kitartás, nem könnyű a bizonytalanság.

nov. 8. 19:21
 64/93 anonim ***** válasza:
Mire leírtam, írtad hétfőn mész. Ha 1200 felett lesz a hétfői, akkor az nagyon reménykeltő, ha alatta, akkor sajnos el kell engedni.
nov. 8. 19:23
 65/93 A kérdező kommentje:
Hétfő este jelentkezem 😊
nov. 8. 19:59
 66/93 anonim ***** válasza:
Hát, ne haragudj, de én nem leszek maradéktalanul bizakodó. Tekintve, hogy október 22-én volt már valami a predin, ez ahhoz kevés. Ha az a csík akkor valami délibáb volt, és valamikor akkor tájt fogant, akkor még lehet jó kimenetele 🤞
nov. 8. 20:24
 67/93 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy ez az eredmény jó legyen, ahhoz kB pont október 22-23 körül kellett ovulációdnak lennie. Vagy az a hcg teszt reagált az LH-ra vagy nem jó ez az eredmény.
nov. 8. 21:04
 68/93 anonim ***** válasza:
Ez a hcg szint továbbra is kétes,egy uh mondana többet. Én nem tudnék ilyen nyugodt lenni,simán lehet sajnos méhen kívül.
nov. 9. 07:29
 69/93 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy nyugodt vagyok. Volt 2 kémiai terhességem, fel vagyok készülve mindenre. De próbálok kicsit bízni benne, hogy jó vége lesz. A kémiainál 62 volt a hcg, most 413. Próbáltam utána keresni, találtam táblázatokat, hogy ez a szint mennyi idős terhességnek felelhet meg. Nagyjából 4 hetes, tehát ezek szerint jó. Hétfőn megyek újra vérvételre, akkor előrébb leszek és megyek uh-ra. Olvasgattam itt, volt akinek fele ennyi volt a hcg, volt akinek duplája mint az enyém. Egyik ismerősömnek 4 hetesen 226 volt, most 16 hónapos a kislánya. Én is tudom, hogy nem túl bíztató a helyzet, de próbálok nyugodt maradni, legfőképp a kislányom miatt.
nov. 9. 09:59
 70/93 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz ez az érték. Az első terhességemnél az elmaradt menstruációm után 2-3 nappal barnáztam. Elszaladtam nőgyógyászhoz (akkor még nem tudtam, hogy felesleges ilyen korán menni) nem látott semmit, ezért elküldött HCG vérvételre. Ez ugye másnap reggel történt meg, így kb 4 nap késésnél tartottam. Tisztán emlékszem, hogy 390 körül volt a HCG érték. Erre azt mondta a doki, hogy ez teljesen rendben van, ez élő terhesség lesz, 2 hét múlva megnéz megint. Nem is kért újabb vérvételt. Valóban rendben zajlott minden, úgyhogy szerintem nem rossz a te értéked, de nyilván hétfőn tudsz majd te is megnyugodni.

(Ez egyébként 12 évvel ezelőtt történt)

nov. 9. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!