Van olyan köztetek, akinek az ovu tesztje is pozi és a hcg is? Ovutesztelni kezdtem, 4 napja full pozik, csináltam egy hcg-t és erős pozi. 11 nappal vagyok mensi után. Uh-n semmit nem láttak. Pecsételni kezdtem. Ügyeleten voltam az ottani is pozi.
Figyelt kérdés
nov. 7. 15:01
31/93 A kérdező kommentje:
Mensi elotti tesztet elvileg csak en latom pozinak. Negativba kell tenni a kepet hogy valami latszodjon. Feltoltom azt is
nov. 7. 20:24
33/93 anonim válasza:
Elmaradt menstruáció után egy héttel petezsáknak már lennie kell (21.dpo).
Nyilván itt kérdés, hogy mikor is lenne az az elmaradt menstruáció (=14.dpo). Nagyon halvány pozitív maximum az elmaradt menstruáció előtt 5-6 nappal lehet (8.dpo).
Azaz október 22. az maximum 8.dpo lehetett, annál korábban nem, így hétfőn legalább 21.dpo-n voltál, már akkor kellett volna petezsáknak lennie.
Vagy az október 22-edikei tesztre csak beképzeled a csíkot (főleg utólag, mert ugye a teszt 15 percig érvényes), és még nem vagy 21.dpo-n.
34/93 A kérdező kommentje:
Hetfon megyek uh-ra vissza a korhazba. 25-en pedig magandokihoz.
nov. 7. 20:31
35/93 anonim válasza:
Pedig olyan erős a teszted ami megfelel az eltelt időnek, tehát kb a mensid napján is pozinak kellett lennie. Nekem kb 9 nap késésnél volt ilyen erős. A teszt alapján amikor mensiztél már terhesnek kellett legyél, vagyis kb ott ágyazódott be. Fene tudja...majd kiderül. Én nem lennék nyugodt, ahhoz túl sokat olvastam már az elmúlt 15 évben a témában. Csak drukkolni tudok, hogy rendben legyenek a dolgok.
36/93 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok nyugodt, de muszáj próbálnom az lenni. Holnapi vérvétellel jövök, meglátjuk mi lesz. Megpróbálok másik dokihoz időpontot kérni, hogy hamarabb menjek mint 25-e
nov. 7. 20:38
38/93 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen ❤️ Holnap du. 2 korul jelentkezem, akkor lesz meg az eredmeny. Joejt 😊
nov. 7. 21:04
39/93 anonim válasza:
Azta! Hát ez szép erős pozitív! Ezt tuti nem ovu okozza! Drukkolok én is! #6-os voltam ☺️
40/93 anonim válasza:
Nekem a 9. dpo-n volt reggel ugyanilyen a predim, mint neked az október 22.-i. Nagy eséllyel te is a 9-10. dpo-n lehettél aznap. Kíváncsi vagyok mi lesz, szorítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!