Utolsó menstruációm január 3-8 között volt . Ovulaciom 19.e körül.Ma reggel mikor elmentem mosdóba észre vettem hogy verzem picit de inkább rózsaszínes volt, azóta semmi. Lehet beágyazódasi verzés vagy az már késői lenne?!
Figyelt kérdés
febr. 2. 20:14
2/3 anonim 

válasza:

Beágyazódáshoz már nagyon késő, majdnem 14 nappal vagy ovu után...ha pár napot tévedtél, még akkor is késő. Ovu után 6-10nappal nagy átlagban 7-8. napon van beágyazódás, akkro szokták érezni is, már aki érzi, vagy észreveszi. Ezért vannak 10.dpo-n sokan akik már pozit tesztelnek, mivel beágyazódástól indul a hcg és rá két napra már elérheti azt a mennyiséget, amit vizeletből ki lehet mutatni.
Ezek alapján gyakorlatilag egyértelmű, hogy a mensid kezd megjönni.
3/3 anonim válasza:
Majdnem ugyanilyen paraméterekkel írtam ki kérdést a napokban, tesztek negatívak lettek... Nekem 30 napra végül megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!