Szeretnék segítséget kérni rendszeres LH tesztelőktől. Nekem 27 naposak a ciklusaim Január 2 este még negatív volt. Utána sajnos nem tudtam tesztelni. Tapasztaltaktól kérdezem mikor lehetett volna leghamarabb poz? Illetve mikor lehetett ovu ?
Figyelt kérdés
tegnap 14:51
2/8 A kérdező kommentje:
December 23.-án
tegnap 15:21
4/8 A kérdező kommentje:
A Január 2 LH teszten reggel szinte nem is látszott a második csík este 8-kor jóval sötétebb volt de a kontrol csíknál halványabb. Nagyon szeretnék kisbabát teszteltem tegnap és ma 10-essel teljesen negatív. De így hogy nem tudom mikor lett volna az ovu elképzelhető hogy ez még korai volt nagyon.
tegnap 15:30
5/8 A kérdező kommentje:
Ha 5 lehett az szerintem még nagyon jó lenne. Ebben az időszakban 31. Éjszaka 1. Dèlután és 5 éjszaka voltunk együtt. Gondolom ha esetleg 4 volt peteérés akkor nem sok esélyem van? Ez 6 próbálkozás Inofolicot szedek. Egyszer voltam kismama de sajnos a baba nem maradt meg akkor borzasztóan fájt a derekam mielőtt pozitívat teszteltem és most is fáj. Bizakodom azért… 🥺
tegnap 15:36
6/8 anonim válasza:
A következő esedékes menstruációd előtt ~14 nappal volt az ovud.
Mivel tudod, hogy 27 naposak a ciklusaid, ki tudod számolni az ovuláció idejét.
Még csak a 22. cn-on vagy, természetes, hogy ilyenkor még nem mutat semmit a teszt.
7/8 anonim válasza:
6 ez a tankönyv..Nekem 10nap telt el az ovu és a kövi menzeszem között ergó a luteálisom 10napos volt és nem a tankönyv szerinti 14napos. Lehet itt sakkozni. Én ciklus 17-18. napján ovuláltam és 28naposak voltak a ciklusaim. Lehet itt sakkozni, csakis a teszt a tuti és mindennap, és ha pozitív akkor tolni, persze megvan az esélye de nemtudja itt senki sem megjósolni hogy teherbe eshetett e vagy sem. :(
8/8 A kérdező kommentje:
Igen ezzel sajnos én is tisztába vagyok hogy nem tudjuk megjósolni illetve azt sem hogy hogy lehetet pontosan csak annyit tudok hogy 2 biztos negatív volt. Ezért vagyok kíváncsi azoknak a véleményére akik tesztelnek rendszeresen hogy pl szerda este csont negativ akkor csütörtök reggel már lehet poz vagy valami ilyesmi. ☺️ illetve ha jól tudom utána is mire megtörténhet az ovu az 24-36 óra ?
tegnap 15:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!