Gondoljak a legrosszabra?
Figyelt kérdés
Tavaly júliusban volt egy kémiai terhességem 1,5 próbálkozás után. Előtte áprilisban sajnos nagyon beteg lettem, kórházba kerültem altattak stb. Májusba jöttem ki akkor Medrol 16g tablettát írt fel a kezelőorvosom. 4 naponta csökkentettem az adagon, így június 10.-e körül vettem be az utolsó negyedet, rá 1 hónapba pozítiv lett a teszt, de mindennap egyre halványabb lett. Decemberben szintén lebetegedtem hörgőgyulladással, melyre megint medrol lett felírva 9 napra 3 naponta csökkentett adaggal. Most rá egy hónapra megint pozítivat teszteltem. Tegnap este elég erős teszt volt. Szerintetek ez most megint a medrol miatt van és megint csak egy kémiai terhesség lesz?tegnap 14:15
1/5 anonim válasza:
Nincs az az ember aki neked ezt megtudná jósolni.
A legjobbakat kívánom, de sajnos a jövőbe nem látunk. Kémiai terhessége az embereknek mindig van, nem kell hozzá betegség vagy gyógyszer. Nem feltétlen az az oka.
Ha most se maradna veletek a pici, akkor járj utána, mert lehet, megtapadási problémád van, így nem tudsz teherbe esni. Ezen tudnak segíteni.
Azért szorítok, hogy most végre maradjon veletek a kicsi :)
Próbálj nem a rosszra gondolni.
2/5 anonim válasza:
Ilyen betegesen előbb magad kellene rendbe tedd tetesd, nem kizsigerelni a szervezeted egy terhességgel.
3/5 anonim válasza:
Nekem nagyon durva fűféle allergiára lett Medrol kiírva, utolsó 1-2 hónapban szedtem. Mondtam az orvosnak, hogy ha bármit árt a babának, akkor kibírom nélküle is, de ha tud adni valamit, akkor adjon, mert tényleg szörnyen éreztem magam. Azt mondta, hogy ezt szedjem nyugodtan, semmi baja nem lesz a babának. Egy nagytudású, figyelmes, magánorvos volt, én bízom a véleményében. Azóta már másfél éves a leggyönyörűbb kisfiú a világon, ugyan én csak utolsó 2 hónapban szedtem, de nem okozott problémát.
4/5 A kérdező kommentje:
2 csak annyi a válaszom hogy ha nem tudsz semmit akkor ne írj. 2 oldalú tüdőgyulladással es nagyon durva asztmás rohammal voltam kórházba. Kezelve van az asztmám 4 hónapot voltam gyógyközpontba légzés terapeutához jártam mindemellett rendszeresen úszók és szedem a gyógyszereket. Sajnos az asztmám mellé társul egy elég komoly allergia is ami csak felerősíti. Ez van ezzel csak együtt él az ember. De akkor már ne is vállalják gyereket, de más drogosan es alkoholosan csinálja végig a terhességet? Ha nem tudsz értelmeset válaszolni inkább ne irj!
tegnap 15:47
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat igyekszem csak a jóra gondolni 🍀
tegnap 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!