Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik azt írják, hogy a beöntés...

Akik azt írják, hogy a beöntés volt a legrosszabb szülési élményük, azok tényleg így is gondolják?

Figyelt kérdés

Én inkább kértem volna 20 beöntést még, mint h annyit szenvedjek vajúdáskor mint amennyit. :S Én semmit nem érezem a beöntéskor, utána elücsörögtem a wc-n és ennyi, semmilyen nyomot nem hagyott ez bennem.

Akiknek a legrosszabb élményük ez volt, miért?

2014. aug. 18. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ó, én megelőztem és visszautasítottam a beöntést :) Volt a kisebb baleset, de annyiféle testnedv folyt ott, hogy senki nem ütközött meg rajta. No meg naponta látnak ilyet - nekem meg nem ez volt akkor épp a központi kérdés.

Az már jobban zavart, hogy kitolás közben kis katétercsövet nyomogattak be a hugyvezetékbe, hogy lecsapolják a hólyagomat.

2014. aug. 18. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már én is olvastam, de én szívesen cseréltem volna velük, és mentek volna át mindazon, amin én 2 nap alatt...
2014. aug. 18. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, nekem is volt beöntésem, de semmi kellemetlen nyomot nem hagyott bennem. A legrosszabb??? Nekem ugyan csak 6 órás volt a szülésem, de a beöntés volt benne a legkellemesebb.
2014. aug. 18. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akinek ez volt a legkellemetlenebb, annál nagyon elcseszhettek valamit beöntés közben :D Oké, kellemetlen volt, de ennyi :)
2014. aug. 18. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
:D Engem is ez izgatott a legkevésbé :D Inkább féltem,hogy milyen lesz a szülés.Én is voltam beöntés után 20 percet a wc-n meg lefürödtem.De szülés közbe is lett egy kis "baleset" de 4050 g volt a baba az érdekelt legkevésbé,de az orvost figyeltem őt se hatotta meg!
2014. aug. 18. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
hat nekem a burokrepesztes volt a legrosszabb...:)
2014. aug. 18. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
inkább 20 beöntés mint egy katéter,vagy fekve vajjudni vagy császár utáni első felállás........
2014. aug. 21. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!