Beöntés után hogyan tovább?
Ma holnap 9 éves lesz a kislányom és mindig is érdekelt a válasz,de jobb volt nem emlékezni az esetre!
Most viszont újra babánk lesz,így tudni szeretném mihez van jogom vagy mire kötelezhetnek.
Problémamentes terhességem és szülésem volt.
Gyorsan,viszonylag könnyedén lement,persze voltak borzalmas megnyilvánulásai a nővérkének illetve az orvosnak is.
Mikor Wcre kellett volna mennem nem engedtek ki.Az hogy meg lettem katéterezve nem zavart annyira,de 3szor kellett nagy Wcznem és nem engedett ki a mosdóba,hanem az ágyon fekve mindenki szeme láttára kellett elintéznem.
Gyalázatosan éreztem magam,ráadásul nem épp szépen beszélt velem.
Tudom indiszkrét a kérdés,de nálatok ez hogyan volt?
Mégegszer azért leírom,hogy tényleg könnyű szülés volt,komplikáció nélkül,így nem volt okuk ágyban tartani!
Vagy ez teljesen normális?
Amíg nem életmentő beavatkozás, addig bármiben dönthetsz.
Beöntést nekem kérdezték, mondtam, hogy kösz nem. Volt egy minimális baleset a kitolásnál, de fél perc alatt eltakarították. Amúgy is annyi vérrel járt az egész, hogy ez volt a legkevesebb.
Mivel nagy volt a vérveszteség és elég gyászos véreredményt produkáltam 4 nappal a szülés után, vérátömlesztést akartak adni. Addigra már torkig voltam, hogy folyton belém szúrnak valamit, stb, úgyhogy visszautasítottam. Aláírattak egy papírt, hogy én döntöttem így, kicsit pampogtak, ennyi.
Megfelelően határozott hozzáállással senkire nem tudnak semmit ráerőltetni. Külön kérdezgetni nem fognak semmiről, neked kell határozottan állást foglalni.
Engem a végén altattak is, már azt se tudtam merre vagyok arccal, még hozták a műtéti beleegyező nyilatkozatot.
Szóval bármit visszautasíthatsz, maximum alá kell írni pár papírt.
Próbálj majd úgy beérni, hogy legyen időd beöntést kérni.
Én mindhárom szülésnél kértem, bár a harmadiknál mondták, hogy nem kötelező. Úgy voltam vele, hogy sokkal jobban fogom érezni magam, ha kérek. Aztán wc, majd egy jó zuhany és máris könnyebb minden:)
Kellemes élményeket kívánok:)
Engem addig nem engedtek el szülőszobáról, amíg nem pisiltem, de ki kellett mennem a wc-re, saját lábamon. Mivel sikerült ( benyomtam másfél liter vizet:) ), utána átvittek a kórterembe, és onnantól kezdve a kutya meg nem kérdezte, hogy ki tudok -e menni, vagy nem.
Sok minden változott szerintem 9 év alatt, ne izgulj, főleg, ha van fogadott szülésznőd, akkor ez nem fordulhat elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!