Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik beavatkozás után...

Lombik beavatkozás után probléma lehet egy repülőút?

Figyelt kérdés
Hamarosan lombikozni fogunk, de rá egy hónapra van egy befizetett utunk repülővel. Lehet probléma belőle?

tegnap 20:15
 1/5 anonim válasza:
91%
Én nem mennék az biztos.Ha már ennyi fájdalom,lemondás,pénz benne van a babában..
tegnap 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztos nem mennék. Ismerősöm a repülő út miatt vetélt el. Nyilván ritka, de egy lombikos terhességet kockáztatni, ha nem muszáj?
tegnap 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk felmerült a kérdés, hogy stimuláció alatt vagy beültetés után menjünk e külföldre pár napra? Az orvosunktól megkérdeztük és nem ellenezte, csak két dolgot kért. Az egyik hogy várjuk meg a beültetést a másik pedig hogy a repülőn kb fél óránként sétáljak trombózis veszély miatt.

Végülis nem mentünk, mert nem igazán voltam önmagam. Úgy fogalmaznék egy kicsit megviseltek a hormonok.

Csak azt tudom javasolni mindenben ami lombik, hogy ne másra hallgass, hanem magadra és az orvosodra. Ha az orvosod nem tiltja és Te menni szeretnél miért ne?

tegnap 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

Én nem fizikai,hanem mentális/lelki oldalról nézem és úgy válaszolok. Mennék. Nem a túlféltés,túlaggódás,túlvigyázás fogja a babát a méhbe beágyazni.

Egy utazás kellően feltölthet,eltereli a figyelmed a benned zajló folyamatokról,és lehet,hogy épp erre lenne szükség.

tegnap 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 11. héten mentem Máltára. Az orvosom azt mondta legyen biztosításom és vigyázzak magamra. Úgy éreztem ez mindenképp jàr nekünk. Ha sikerül a lombik azért ha nem sikerül azért. Sikerült.
tegnap 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!