Lombik beavatkozás után probléma lehet egy repülőút?
Nálunk felmerült a kérdés, hogy stimuláció alatt vagy beültetés után menjünk e külföldre pár napra? Az orvosunktól megkérdeztük és nem ellenezte, csak két dolgot kért. Az egyik hogy várjuk meg a beültetést a másik pedig hogy a repülőn kb fél óránként sétáljak trombózis veszély miatt.
Végülis nem mentünk, mert nem igazán voltam önmagam. Úgy fogalmaznék egy kicsit megviseltek a hormonok.
Csak azt tudom javasolni mindenben ami lombik, hogy ne másra hallgass, hanem magadra és az orvosodra. Ha az orvosod nem tiltja és Te menni szeretnél miért ne?
Én nem fizikai,hanem mentális/lelki oldalról nézem és úgy válaszolok. Mennék. Nem a túlféltés,túlaggódás,túlvigyázás fogja a babát a méhbe beágyazni.
Egy utazás kellően feltölthet,eltereli a figyelmed a benned zajló folyamatokról,és lehet,hogy épp erre lenne szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!