Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vazektómiás beavatkozáson...

Vazektómiás beavatkozáson átesett férfiak! Okoz utólagos tüneteket vagy problémákat a beavatkozás?

Figyelt kérdés

A gyógyulás után az elkötött vezeték révén felhalmozódott kisebb mennyiségű spermium anyagok okoznak érezhető tüneteket?

Változik valami?

jan. 12. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm szerint fájtak a heréi a műtét után, de aztán minden hamar helyre jött. Anatómiailag nem szenvedett csorbát, mert elmondása alapján ugyanúgy van ondója, de már nincsenek benne hímivarsejtek. A test termel valami sperma ellenes ellenanyagot, így hamarabb lebomlanak a mellékherékben. A feleségének sem kell végre fogamzásgátlót szednie, így valamit valamiért.
jan. 12. 12:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Aha, szóval van olyan anyag ami segít lebontani a megrekedt hímivarsejteket. Végre kicsit előrébb vagyok mint a Geminivel voltam
jan. 12. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Mármint ha nem tud kijutni az ondóvezetéken, akkor egyre csak gyűlne a mellékherében. Úgy tűnik, hogy a természet erre is gondolt és antitestek lebontják a hímivarsejteket. Ettől még a prosztata vagy a Cowper-mirigy ugyanúgy fog termelni ondófolyadékot csak már ivarsejtek nem lesznek benne.
jan. 12. 19:12
 4/4 A kérdező kommentje:

"Ettől még a prosztata vagy a Cowper-mirigy ugyanúgy fog termelni ondófolyadékot csak már ivarsejtek nem lesznek benne."

Azt tudom hogy az ondó legjava nem az elkötött vezetékből jön, onnan leginkább csak a spermiumok és a minimálisan szükséges váladékok jönnek, amik az ondó csak valamekkora kis részét teszik ki.

De mivel nem tudni hogy ez mekkora mennyiség, ezért aggódtam hogy problémát okozhat egy ilyen beavatkozásnál. Mert nem értettem hogy tudja kezelni a szervezet a felgyülemlő kis mennyiségű anyagot. Most már legalább sejtem hogyan

jan. 12. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!