Üres petezsák miatt sajnos szükség volt a művi beavatkozásra. Van itt valaki köztetek, akinek volt hasonló problémája és utána egészséges babát szült?
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 16:54
1/6 anonim válasza:
Sjnaálom:( Hidd el sajnos ez elég gyakori, pont ugy ahogy a vetélés is. Ettöl még fog születni egészséges babátok. Jo ha tudod hogy legalább minden második nönek van élete során legalább egy vetélése, de ettöl még szül több egészséges gyereket is.
2/6 anonim válasza:
Szia! Nagyon sajnálom. Velem is megtörtént már kétszer. Azt mondták természetesen lehet majd egészséges babám. Most vagyok 15 hetes terhes. Szerencsére eddig minden rendben. Ne add fel! Sikerülni fog!
3/6 anonim válasza:
Velünk is megtörtént. Műtét utáni negyedik menstruácio után lehetett ujra probalkozni. Egy ev mulva lettem megint terhes. Most 1 éves ;)
Ne izgulj.
Első hozzaszolo jol mondja, minden masodik nonek van vetelese csak sokan eszre sem veszik
4/6 anonim válasza:
Velünk is ez volt első babával, aztán 2 hónap múlva megint terhes lettem jelenleg 39 hetes és 2 napos vagyok és nagyon várom, hogy már kibújjon. A második terhességem teljesen probléma mentes volt, picike vérzésem volt az elején, de semmi egyéb probléma nem volt.
5/6 anonim válasza:
szia,sajnálom,nekem is volt 12.-héten vették észre,rá a 4. hónapban teherbe eshettem és terhes is lettem kislány lett 3-éves múlt,most a 2.babát várjuk 14 hetes vagyok.Minden rendben lesz fel a fejjel!!
6/6 anonim válasza:
Nekem már volt egy gyermekem, amikor ez történt 3,5 éve. Azóta született még 2 egészséges gyermekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!