Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Volt már valaki úgy, hogy a 8. hetes UH-on csak egy petezsákot láttak és egészséges kicsi született a 9. hónap végére?
Voltam UH vizsgálaton, ahol csak egy szabályos 10,5 mm-es üres, de vastag falú és jól beágyazódott petezsákot láttak. A petezsákban találtak valamit, de nem tudni, hogy pontosan mi az, annyira kicsi volt.
Már az elmúlt évben túl voltam 2 vetélésen, mind a terhesség elején. Nagyon aggódok. Valakinek van hasonló tapasztalata? Mi lett a vége?
nekem 7. héten 13 mm petezsák volt
8. héten 18 mm-es petezsák benne egy 3mm-es életképtelen embrióval...
sajnos már az elején sejtettem hogy baj van mert szinte 2 héttel később kellett volna fogannia(azaz majdnem akkor amikorra nem vártam)...de én már nem várt előtt pozitívat teszteltem....szóval tudtam hogy baj van...
Te mikor teszteltél pozitívat ?
Nov. 5. volt az utolsó mensim és dec. közepén lett csak pozitív a teszt. Most napi 2x2 utrogestant szedek és terhesvitamint.
Nagyon sajnálom hogy rosszul végződött. :( Remélem, legközelebb már sikerrel jártok! Nagyon szurkolok.
első válaszoló vagyok :
AKKOR SZERINTEM NINCS GOND :)) ....tuti később fogant ha ennyire későn lett pozi a teszted!!! az pont 2 hét különbség majdnem!!!!!!
drukkolok h rendben legyen! dokihoz mikor mész ????
(ez október elején volt, azóta már a 10. hétben vagyok újra :) most minden oké vele :)....
szerintem Nálad nem lesz baj ezek fényében!!!
6+5 hetesen mentem először dokihoz, és még csak üres petezsák volt. Nagyon csalódott voltam, de mondta, hogy valószínűleg csak később fogant, ezért nem látunk még semmit. Itthon rájöttünk a férjemmel, hogy a többi (5) terhességemnél is a legelső uh-n mindig egy héttel kisebbnek mondta a doki a babákat. Ezzel nyugtattam magam. 2 és fél hét múlva (9+1 hetesen) már majdnem 2 cm-s volt a baby, dobogott a szíve és mozgott is. Megnyugodtam (ekkor már csak pár nappal mondta kisebbnek, mint a mensi szerinti kor)!
Mivel ennyivel később lett pozi a teszted, szerintem is csak 1-2 héttel később estél teherbe, de valószínűleg nincs gond! nagyon szurkolok, majd légyszi írd meg, hogy alakult!
Sziasztok!Műtét lett belőle.
Annak,aki szerencsésebb nálam, nagyon boldog babavárást kívánok!
Nagyon sajnálom!
Kívánom, hogy mielőbb sikrüljön! Addig pedig kitartás!
Egy korábbi válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!