Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rengeteget izgultam a 9 hónap...

Rengeteget izgultam a 9 hónap alatt. Egészséges lesz?

Figyelt kérdés
Az egész terhességem merő stressz, és aggódás volt, hogy egészséges legyen a baba. Sajnos az előző terhességem elhalt.Olvastam vhol, hogy viselkedészavaros, v. hiperaktív lehet a baba, ha az anya tiszta ideg volt.:(( Azóta a babóm megszületett, 8 hónapos:), még nem tudom megállapítani milyen lesz 3-4 évesen.
2010. ápr. 13. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

:) én is végigparáztam:) akár én is írhattam volna az elejét, de ha most is tovább parázol, azzal sem magadnak, sem a gyereknek nem teszel jót, ugyanis ezen kis emberi lényeknek van egy annyira jó beleérző képességük, amiről mi csak álmodunk:) amióta megszületett én nyugodt vagyok és örülök neki:) (14 hós)

Az állandóan aggódó anyukák gyerekeivel történik a legtöbb baleset, ha ezt megfigyeled:) szerintem vegyél egy jó nagy levegőt, és ne parázz:) egyszerűen csak szeresd:) amúgy meg hiperaktivitást a cukor és a sok "E" is okoz, ha jól táplálod, és nem mellesleg és utolsó sorban nyugodt vagy, de minimum elképzeled egy nap 100000000000-szor hogy minden van rendben, akkor nem lesz semmi baja:) (sajna az önszuggesszió ugyanúgy működik, mint a másikba való szugerálás- olyasmi ez, mint a pigmallion effektus a cihológiában)

2010. ápr. 13. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!ismerös a helyzet.Első elment,másodikkal veszélyeztetett,kétszer kórház...

A lányom 15 hós.egészséges,vidám,vigyori kisbaba.Szerintem ezzel ne gyötörd magad!Minden ok.Irigylem az olyan kismamákat,akiknek szép a terhesség!

2010. ápr. 13. 17:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek:)
2010. ápr. 13. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is elég stresszes voltam a 9 (vagyis csak 7, mert 9 hetesen derült ki, hogy terhes vagyok) hónap alatt... Nem tervezett, 4. baba. Anyós tett róla, hogy ne legyen felhőtlen a babavárás, a gyerekeimet és a férjemet is megpróbálta ellenem/ellenünk fordítani.. Nem volt könnyű helyzet:(( Aztán teljesen egészségesen megszületett a kislányunk, aki makk egészséges, borzasztóan okos kislány, már lassan 20 hónapos és nincs semmi baja :))
2010. ápr. 13. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!