Van itt olyan illető, akinek előző terhességét az elejétől fogva üres petezsák miatt be kellett fejezni, de utána egészséges kisbabája született?
Figyelt kérdés
Én sajna így jártam tavaly szeptemberben és most megint sikerült, pozitívat teszteltem. Dokihoz még nem szeretnék menni, majd kb. csak 2 hét múlva. De nagyon nagyon félek, hogy megint csak egy üres petezsákot fogok látni. Tapasztalatokat szeretnék olyanoktól, akik már voltak hasonló helyzetben.2009. febr. 3. 18:11
1/3 anonim válasza:
Szia!Nekem tavaly júliusban volt Missed AB-m üres volt a petezsák. December elején sikerült teherbe esnem, de Duphastont azt szedek és veszélyeztetett terhes vagyok.Igaz még nem szültem meg. Nem szabad negatív dolgokra gondolnod.Minden rendben lesz!!!Pihenj sokat,ne emelgess, és inkább tusolj, de ne forró vízben!
Boldog babavárást kívánok!
11+6hetes!
2/3 anonim válasza:
Szia! Én 2007-márciusában jártam így , 2008 júnisában lettem terhes újra. Jelenleg a 36. hétben vagyunk, eddig minden rendben. Nem kaptam semmilyen gyógyszert, hogy megmaradjon ez a terheség. Annyi, hogy most az elejétől veszélyeztettnek számítok, így már kb. 28 hete itthon vagyunk.
Semmilyen rossz tünetem nem volt eddig.
Kitartás.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ez megnyugtat. Rámfér, mert néha olyan buta gondolataim támadnak, pedig tudom, hogy nem szabad így hozzá állni a dolgokhoz, csak jönnek maguktól. Én még nem voltam dokinál, úgy 1,5-2 hét múlva szeretnék menni, addigra kiderül van-e lakója a "babaháznak". Most még dolgozok, de már csak papírmunkát (sajna laborban vagyok,így el kellett mondani), de ha az első vizsgálaton minden rendben lenne, elfogok gondolkozni azon, hogy eljöjjek-e táppénzre.
2009. febr. 4. 05:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!