Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Az hát én nem szoktam sokáig hagyni aludni nagyon max 3ig :D de van hogy fel kel 1kor és úgyan úgy 11kor fekszik le🤣🤣
Gravidát.
Lányommal ez jött be a Femibiontol szarul voltam most lehet az lenne a jó:D
Neked amúgy jó alvó a kisfiad?
Nekem szuletese óta rosszul alszik a kislányom xd
Nalunk az a baj, ha ebresztem meg rosszabb, igy mar elengedtem🙈
Amugy en nem igazan ismerem az ejszakazas fogalmat, jol aludt szinte az elejetol. Az elalvassal vannak mar gondok, de ha mar kidolt, akkor onnantol delutan 3-4 orakat, ejszaka pedig max akkor ker cicit, ha nem evett rendesen vacsit😅
En gal+t szedtem, aztan a rosszulletekig elfogyott aminek orultem, mert alig tudtam bevenni😅
Most femibion 1et szedek, de ha elmulik a hanyingerem, akkor a Gal+ babavarot kezdem el. Nekem annyit mondott a dokim, hogy barmit szedhetek csak magas folsav tartalma legyen. Szoval a gal+ multi is jo, csak kelle kell plusz folsavat venni.
En este megint kicsesztem magammal, pizzat kivantam. Jol esett, de olyan rosszul vagyok tole még most is🫣🫣
Ma igyekszem normalisan enni, holnap Uh😊
#2es
Irigylem azokat akik tudnak gyerek mellett éjjel aludni😅 Én 2 éve már nem tudom milyen aludni rendesen xdd
Remélem a fiú fog aludni éjjel és nem felváltva fognak kellni 😄
Hát én ma nem szedem be kíváncsi vagyok holnap milyen napom lesz .
Aztán ha nem lesz változás akkor nem a vitamin voltxd
Nem baj legalább akkor jól esett a kaja 😁 egyél rá meg pizzát hátha el múlik 😁 mondjuk én nekem a gyomrom alapból nem bírja terhesseg nélkül sem . Mindig tejfolos alappal jell kernem hogy ne okadjon tüzet a belem
Majd írjál mi volt a dokinal🥰
Engem a pocaklako nem hagy aludni, mar most🫣 minimum 3x ébredek fel ejszaka, hogy pisilni kell, rosszul vagyok... 😅
Na, majd mesélj erzel-e változást. Nekem most ugy nez ki a vernyomasom egy picit rendezodott es ritkan esik 100 ala, igy egy picit kényelmebn elviselni a többi tunetet🙈 bar bevallom foleg reggel es ejszaka vagyok pokoli rosszul.
Tegnap akartam sütni pizzat, de aztan nem maradt ra ido, igy szerintem majd ma doki utan ha haza értünk. Igazabol bárhogy rosszul vagyok, szoval akkor mar ehetek is😅
Te amugy az elso trimesztereben híztál?
En kisfiammal 5 kilot🙈 most pedig kb sulytartasban vagyok, +-0,5kg. Lehet azert mert most 2 gyerkőc sziv le🙈
Irok majd😊 2re megyek, mar varom hogy mit latnak ott. Halisten vagyok annyira rosszul, hogy nincs erőm izgulni
#3 vagyok, kicsit lemaradtam, mert az első trimeszter megtépázott. Totál fáradtság, depresszió, kimerültség volt. Most kezdődik a második trimeszterem, talán mintha picit kezdene visszatérni az életerőm. Szerencsére nem voltam hányós, de a hányinger végigkísérte az első trimesztert. Én ajandekba kaptam gravida vitamint, egy adagot vettem be és az egész napi kajám visszajött 🫣😂 de ígyis szerencsére az volt az egyetlen hányásom eddig :) Jovoheten megyek a genetikai uh-ra, 13 hetesen kaptam időpontot, szoval remelem latszani fog már a neme ☺️ En tovabbra is fiut erzek valamiert, persze a lanynak is ugyanugy orulunk majd :)
#2 szurkolok, hogy minden rendben legyen ma :)
#2es vagyok
Együtt érzek veled #3mas, még benne vagyok a rosszullétekbe.
Olyan izgalmas, hogy neked is mar jövő héten itt a 12 hetes genetikai😊
En meg ha mákom van, ma már talán 8 hetesnek mérnek. (7+5 es 8+3 körül lehetek nagyjabol)
Lassan indulunk, mert messzebb van ez a vizsgálati hely, most mar kezdek izgulni😁
#2es vagyok
Tul vagyok az uh-n, szerencsere megnyugtattak😊
Baboca 1,84cm, eros szivverese van(179) es igy 8+1 hetnel jarok, amivel tenylegesen kijon a matek is😊a kiirt datumok februar 13 lett
Eszmeletlen kedvesek voltak es alapos vizsgalat volt, mindent elmondott es elmagyarazott😊 meg azt is kiemelte, hogy ebben az elso trimeszterben nagyon vigyazzak magamra, pedig nem latott semmi aggasztot uh-n
#2 Hát a mai nap se vagyok jobban úgy hogy nem a vitamin lesz a ludas😆
Igen hoztam 2kg-t kislányommal 9kg-t híztam szerintem vele is kb ennyit fogok . Pedig azért a kislányommal többet ettem . Mostanában nem sok mindent eszek :D
Akkor te nem sok mindent fogsz hízni 😁
Örülök hogy minden rendben nekem február 12-en van a születésnapom 😆😁
Meg a végén egy napon lesz a kicsikeddel😁
#3 akkor neked sem volt zokkeno mentes az első trimeszter úgy látom.
De örülök hogy minden rendben veletek is🥰
Ha magánban mész szerintem neked is meg tudják mondani a nemét majd😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!