Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Akkor nem mondta, pedig ugyan oda jarok
En is igy vagyok, meg szeretem az orvosom😊
Veszprémben, es te?😊
Annyit mondok, hogy nem rossz, de nem egy eletbiztositas. A szuleszet es a csecsemő osztály szerintem jó volt, de a sima nőgyógy... az szora sem erdemes. Higiénia nagyon nincs sehol🫣
En is varom a pentekre kerr plusz uh-t, hatha megnyugtatnak🙂
Lehet mar kerdeztem, neked mi a szived vágya? Azon kívül hogy egészséges legyen😊
Én Hajdú-Bihar. Hát itt elég gáz a nőgyógyászat . A kislányommal mikor terhes voltam 12. Hétig oda jártam hát elég is volt..
Ezért is jártam már vele is magánban.
Viszont a szülésnél nagyon negatívat nem tapasztaltam.
Pénteken is magánban mész vagy Sztkba?
Hát mivel van már egy lányom így egy kisfiú jó lenne 😁 De igazából m1 :D
#2es vagyok
Maganba, csak most nem a sajatomhoz, hozza nem egesz 3 het mulva
Igazabol nekem is mindegy, de orulnek még egy fiunak🙈
#2es vagyok
Elhiszem, regen en is igy gondoltam😁
Bar annak ellenere, hogy mire vágyok, biztosra veszem, hogy kislany van a pocakban es neki is orulok😊
Kisfiammal ennyire rosszul, mint most, sose voltam
Nekem kislányommal semmi tünet nem volt :D Most viszont én is meg szenvedtem vagy 3 hetet :D hálistennek már semmi nincs .
Akkor te februárra leszel ki írva?
Én januárra de szerintem már december végén kint lesz a kismanó☺️
Februar 10 korul, szoval itt is lehet meg januar vege is. Kisfiam 1 hettel korabban jott
Nekem is mar 2.hete es tenyleg tulelesre jatszok🙈 te mennyire voltal rosszul?
En tegnap delutanra jol lettem, erre hajnalba ujult erovel visszatert🙈 reszben orulok, mert jot jelez, de nagyon kifaraszt
Neked mikor mult el?
#2es
Én nekem is 38+5 napra született a kislányom 😁
Én is elég szarul voltam .
Hányason kívül minden volt. Olyan 9-10 héten múlt el .
#2es vagyok
Remelem elobb elmulik, mert meg 2-3 hetem van addig es mar 2 hete benne vagyok🙈
Ma mar vennem kellett be fajdalomcsillapitot is, szet szakad a fejem ebben a bolond idojarasban
Folyamatosan ehes vagyok, de nem tudok enni, mert mindentol rosszul leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!